Abonnementen 2

Waarom golf zo'n populaire sport is geworden.

Golf een sport voor de happy few? Dat beeld is gelukkig al lang achterhaalt. Of je nu een ervaren golfer bent of net begint, er zijn genoeg goede redenen om van golf te houden.

Golf is niet alleen een geweldige manier om wat lichaamsbeweging te krijgen, maar het biedt ook een gelegenheid om van de natuur te genieten en te ontspannen. Het beste van golf is dat je het in je eigen tempo kunt spelen – of je nu de tijd wilt nemen om van elke hole te genieten of je zo snel mogelijk door je ronde wilt worstelen. 

Golfen is een leuke sport, en alles wat je nodig hebt om te beginnen is sportkleding, golfclubs, golfballen, tees en een paar andere zaken.

Ontdek welk abonnement het beste bij jou past

Kies het abonnement waarvan jij denkt dat deze het beste bij jou past. Wij bieden voor verschillende leeftijdsgroepen verschillende abonnementen aan. Betalen in maandelijkse termijnen is wel zo makkelijk en natuurlijk geen enkel probleem. Voor hulp kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom gemakkelijk in contact met Zeeuwse ondernemers

Golfen en netwerken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Golf zorgt voor een veel intensievere en hechtere verbinding met elkaar dan een afspraak op kantoor. Een zakelijke abonnement geeft volop de ruimte om het aangename met het zakelijke te verenigen.

Een voordelige handicap registratie.

Er zijn natuurlijk fases in je leven dat je helaas heel weinig kunt golfen. Toch wil je in deze periode wel jouw handicap registreren. Mocht je weer gaan golfen dan kun je gelijk weer de baan op. Met de Online Golfclub Zeeland van De Goese Golf kun je heel voordelig jouw handicap registreren. Daarnaast ontvang je tal van voordelen bij De Goese Golf.

Geloof het of niet, maar golf verbetert jouw fysieke gezondheid.

Natuurlijk, bewegen is beter dan stilzitten dus regelmatig een ronde golf zal hoe dan ook bijdragen aan een fitter leven. 

Het lopen tijdens een ronde golf is goed voor je hart. Daarbij komt dat je met wandelen pas na een goed half uur vet verbrandt, dus hoe langer de wandeling, hoe beter. Tijdens een partijtje golf over achttien holes loop je ongemerkt al snel zes tot negen kilometer. Dat staat gelijk aan een uur tot twee uur stevig doorwandelen. Golf is een cardiotraining die volop calorieën verbrandt.

Golfen verkleint het risico op hart- en vaatziekten, verbetert de longfunctie, het bewegingsapparaat en algehele conditie. Bij oudere golfers is het ook goed voor de balans, spierfunctie en spierkracht. Daarnaast zorgt de aard van het spel en het langdurig verblijven in de buitenlucht voor vermindering van stress.

Een gezond hart

Bij elke vorm van fysieke activiteit wordt er bloed naar het hart gepompt. Het dragen van een golftas, rondlopen op de baan en het slaan van een bal verhogen je hartdruk en zorgen ervoor dat het bloed gaat stromen.

Zo maak je stappen

Tijdens een 18 holes golfronde loop je al snel tussen de 6 en 8 kilometer. Dit komt neer op zo’n 10.000 stappen. Daarnaast is lopen is volgens experts biomechanisch efficiënter dan hardlopen

Goed voor hersenen

Golfen is niet simpelweg tegen een balletje slaan. Het vraagt de nodige inzicht. Dit strategisch denken prikkelt de hersenen en draagt bij aan de verbetering van de geestelijke gezondheid.

Het sociale element van golf is welbekend en voorziet individuelen van mogelijkheden om tijd met vrienden te besteden in een relaxte omgeving. Golf vergroot de interactie tussen verschillende generaties en vergroot de kans op sociale connecties. Niet voor niets staat golf bekend als een zeer sociale sport die gespeeld wordt door mensen van alle leeftijden.

Golfen is goed voor je sociale leven en dat heeft dan ook weer een positief effect op jouw gezondheid. 

Golf verbindt mensen op sociaal vlak.

Veel gestelde vragen

Zijn ook greenfee spelers welkom?

Jazeker! Bij De Goese Golf bent u ook als greenfee speler van harte welkom voor een ronde golf. Mocht u steeds vaker willen golfen is het verstandig om te kijken naar een abonnement dat bij u past.

Kan ik mijn abonnement per maand betalen?

Jazeker. U kunt bij ons alle abonnementen maandelijks betalen. Mocht u het gehele bedrag in één keer voldoen dan bent u iets voordeliger uit.

Ik wil graag alleen mijn NGF registreren

In alle abonnementen van De Goese Golf zit standaard een registratie bij de Nederlandse Golf Federatie. Wij bieden ook een NGF registratie abonnement aan. Een voordelige manier om uw handicap te registreren en bij De Goese Golf verbonden te zijn.

Wat is de looptijd van een abonnement?

Met een abonnement kun je gebruik maken van alle faciliteiten gedurende het lopende kalenderjaar. Dat betekent dat het abonnement de eerste dag van de komende maand start en loopt tot en met 31 december. Daarna is de looptijd 12 maanden.