Arrangementen

Een dagje uit op De Goese Golf is een en al genieten voor de échte Bourgondiër.

De Goese Golf is een heerlijke plek voor de échte Bourgondiër. Hier is het mogelijk om te genieten van een unieke golfbaan dat getekend is door de legendarische Donald Steel en van het restaurant met waarbij de Zeeuwse lekkernijen een belangrijke rol spelen. 

Naast onze menukaart, vol Zeeuwse heerlijkheden, kun je ook het menu van de chef kiezen. Hierin staat het seizoen centraal en blijven wij de ingrediënten en producten gebruiken uit onze eigen provincie. En dat proef je! Denk bijvoorbeeld aan de kreeft, mosselen en oesters uit De Oosterschelde op een steenworp afstand. 

Deze heerlijkheden combineren wij in diverse arrangementen met een ronde golf: The best of both worlds!

Kreeft Arrangement

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de Oosterscheldekreeft een fijnere en zachtere smaak heeft. Bovendien garandeert de versheid van de Oosterscheldekreeft, die immers rechtstreeks vanuit de Oosterschelde geleverd wordt, een heerlijke smaak van dit kwalitatief hoogwaardige product.

Maak van uw ronde golf een dagje uit

Laat je onder dompelen in Zeeuwse sferen bij De Goese Golf. Dat betekent dat je van jouw ronde golf een dagje uit maakt!
En een dagje uit begint met gebak en koffie en sluiten wij af met een mooi diner in het restaurant. 

18 Holes Golf Arrangementen

Dagje Goese Golf

€ 115,00*
U wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Aansluitend speelt u 18 holes golf en sluit u de dag af met een culinair 3 gangen menu. * Tarief geldt alleen bij reserveringen 24 uur vooraf.

Zeeuwse Mosselen

€ 105,00*
U wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Aansluitend speelt u 18 holes golf en sluit u de dag af met échte dagverse Zeeuwse Mosselen. * Tarief geldt alleen bij reserveringen 24 uur vooraf.

Oosterschelde Kreeft

€ 165,00*
U wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Aansluitend speelt u 18 holes golf en sluit u de dag af met Zeeuwse bisque en hele Oosterschelde Kreeft * Tarief geldt alleen bij reserveringen 24 uur vooraf.
9 Holes Golf Arrangementen

De Goese Golf

€ 85,00*
U wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Aansluitend speelt u 9 holes golf en sluit u de dag af met een 3 gangen menu van de chef. * Tarief geldt alleen bij reserveringen 24 uur vooraf.

Zeeuwse Mosselen

€ 75,00*
U wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Aansluitend speelt u 9 holes golf en sluit u de dag af met échte dagverse Zeeuwse Mosselen. * Tarief geldt alleen bij reserveringen 24 uur vooraf.

Oosterschelde Kreeft

€ 135,00
U wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Aansluitend speelt u 9 holes golf en sluit u de dag af met een culinair 3 gangen kreeft menu. * Tarief geldt alleen bij reserveringen 24 uur vooraf.

Zeeuwse Mosselen

Op 15 juli openen wij het Mosselseizoen. Mosselen zijn de trots van Zeeland.

Voordeliger

Op zoek naar een leuk en voordelig dagje uit? Kies dan één van de golfarrangementen bij De Goese Golf.

Culinair

Een arrangement bij De Goese Golf betekent ook culinair genieten van Zeeuwse lekkernijen.

Overnachten

Wij hebben verschillende partners waar je heerlijk kunt overnachten. Laat ons jou helpen.

Er even tussen uit

Kom je naar Zeeland om te golfen dan is één dagje écht te weinig. Er zijn naast meerdere mooie golfbanen ook volop andere bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn voor een bezoek.

Veel gestelde vragen

Moet ik een arrangement vooraf reserveren

Niets moet natuurlijk maar het is zeker wel gewenst. Daarnaast is de prijs van een arrangement vooraf aantrekkelijker dan op de dag zelf. Wij raden u dus aan om vooraf te reserveren.

Kunnen wij golfclubs huren

Wij krijgen veel gasten van buitenaf en hebben voldoende clubs staan om te huren. Zowel linkshandig als rechtshandige sets en staal en graphite. Tegen geringe kosten kunt u een set huren.

Zijn de arrangementen ook voor groepen

Jazeker! Onze arrangementen zijn er voor individuele spelers alsook voor grotere groepen. De startvorm kan nog wel invloed hebben op het tarief van het arrangement. Start u gewoon vanaf hole 1 dan gelden de reguliere tarieven.

Ik heb geen handicap en wil wel graag golfen

Leuk! We zijn allemaal een keer begonnen. Alleen de grote baan is dan geen goed idee. Daarvoor hebben we een Par-3 baan en ook in combinatie met de Par 3 baan zijn er arrangementen beschikbaar.

Uw evenement op De Goese Golf?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.