Tarieven en Lespakketten

Jouw golfspel verbeteren met golfles. Omdat net dat ene lesje voor jou het verschil kan maken. Bijvoorbeeld voor een lagere handicap. Of omdat jij nog niet weet of golfen wel bij jou past. Dus of je nu een ervaren golfer bent, een beginner of iemand die nog nooit een golfclub heeft vastgehouden. 

Jouw golfspel verbeteren doe je naast lessen, vooral door zelf te blijven oefenen. Daar draait het om bij golfen. Dit geldt voor beginners maar net zo goed voor gevorderden. Maak gerust zoveel mogelijk gebruik van onze oefenfaciliteiten de puttinggreen, chippinggreen, oefenbunkers en drivingrange. Daar zijn ze voor bedoelt!

Jouw spel verbeteren met golfles. Omdat net dat ene lesje voor jou het verschil kan maken.

Maak kennis met Golf

Twijfelt u om te starten met golf? Overweeg dan om gebruik te maken van een introductiecursus of één van onze All-Inclusive starterspakketten.

Kennismakingsles
Je bent nog niet bekend met de golfsport
GRATIS
 • 1,5 uur golfles in groepsverband
 • Gebruik van ballen en clubs inbegrepen
 • Dé manier om kennis te maken met golf
Golfstart - Lespakket
Je bent bekend met de golfsport
€ 99,00
 • 6 uur golfles in groepsverband
 • Gebruik van ballen en clubs inbegrepen
 • Golfstart is dé weg naar jouw baanpermissie
Open Golfdagen
Je wilt kennis maken met golf en De Goese Golf
GRATIS
 • 11 mei & 18 augustus
 • Maak kennis met de golfsport
 • Maak ook kennis met ons restaurant en terras

All-Inclusive Lespakketten

Leren golfen is een combinatie van oefenen, spelen en lessen. Jouw professional geeft jou gericht aanwijzingen die je weer zelf kunt gaan oefenen en door te spelen weet je op welk spelonderdeel je de meeste slagen verliest en waar bijsturen dus noodzakelijk is. Dit bijsturen gebeurt natuurlijk weer samen met jouw professional. Dit is dé manier om het golfen op een goede en gezellige manier te leren. 

LESPAKKET BIRDIE

€ 200
In het Birdie Lespakket zit naast 7 groepslessen van een uur ook, 50 oefenballen, het gebruik van een golfset én toegang tot de Par-3 oefenbaan vanaf 14:00 uur voor maar liefst 2 maanden. Zo kun je tussen de groepslessen door oefenen wanneer het jou uitkomt. Op onderstaande data start er een reeks lessen. Aanmelden kan door een bericht te sturen.

LESPAKKET EAGLE

€ 300
In het Eagle Lespakket zit naast 7 groepslessen van een uur ook, 50 oefenballen, het gebruik van een golfset én toegang tot de Par-3 oefenbaan vanaf 14:00 uur voor maar liefst 2 maanden en 2 rondes golf op de grote baan voor 9 of 18 holes golf vanaf 15:00 uur. Op onderstaande data start er een reeks lessen. Aanmelden kan door een bericht te sturen.

LESPAKKET ALBATROS

€ 400
In het Albatros Lespakket zit naast 7 groepslessen van een uur ook, 50 oefenballen, het gebruik van een golfset én toegang tot de Par-3 oefenbaan vanaf 14:00 uur en grote baan vanaf 15:00 uur voor maar liefst 2 maanden. Op onderstaande data start er een reeks lessen. Aanmelden kan door een bericht te sturen.
BOEK GEMAKKELIJK EEN GOLFLES VANUIT HUIS

Alles wat je moet weten over het golfregelexamen

Het golfregelexamen toetst of een golfer voldoende kennis heeft van de etiquette en golfregels. Het spel moet op dezelfde, eerlijke manier worden gespeeld en kan ook gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat iedereen de basisregels kent. Zodra je baanpermissie en het golfregelexamen hebt behaald, kun je scores inleveren en een handicap behalen.

Voorbereiden op het regelexamen

Een goede manier om voor te bereiden is één of meerdere baanlessen plannen met de golfprofessional. Daarnaast kun je je golfregelkennis online oefenen en online oefenexamens doen. In de winkel is ook een heel handig theorie boek beschikbaar.

23 van de 30 goed
Het golfregelexamen is een schriftelijk examen (multiple choice) dat bestaat uit 30 vragen (10 etiquettevragen, 19 regelvragen en 1 Stablefordvraag) waar je maximaal 60 minuten over mag doen. Je bent geslaagd als je 23 vragen van de 30 goed hebt beantwoord. 

Onbeperkt geldig
Na het behalen van het golfregelexamen registreert de club het resultaat en krijg je een schriftelijk bewijs van slagen mee. Dit bewijs is onbeperkt geldig. 

Kosten
De kosten voor een theorie examen bedragen € 15 per persoon.

Onze Golfprofessionals

The more I work and practice, the luckier I seem to get

Rinus Blankers

PGA Golfprofessional

A routine is not a routine if you have to think about it

Jan van Kempen

PGA Golfprofessional

Lestarieven 2024

Wil jij in jouw eigen tempo leren golfen? Of is jouw slag niet meer wat het geweest is? Dan is een privéles van één van onze PGA Professionals een prima uitkomst. Met de privéles van onze golfprofessional heb jij de onverdeelde aandacht, krijg je uitgebreide aanwijzingen en de beste tips om jouw spel te aanzienlijk te verbeteren. Een privéles kun je, na een korte en eenvoudige registratie, direct online inplannen. Maar natuurlijk kunt u deze les ook bij de receptie inplannen of stuur ons een berichtje.

Priveles
25 minuten
€ 30,00
 • Priveles
Priveles
55 minuten
€ 55,00
 • Prive-, video- of baanles
Priveles - 2 personen
55 minuten
€ 70,00
 • Prive-, video- of baanles
NEEM CONTACT OP MET ONZE GOLFPROFESSIONALS

Veel gestelde vragen

Kan ik bij jullie spelen zonder GVB

Onze oefenfaciliteiten en dus ook de Par-3 baan zijn voor iedereen toegankelijk. Hier heb je geen GVB of Handicap 54 voor nodig. Natuurlijk is het spel altijd leuker als je ziet dat het ook lukt. Wij raden dus altijd aan om ook kennis te maken met één van onze PGA Professionals.

Is er een golfshop?

De Goese Golf beschikt, als één van de weinige banen in Zeeland, over een golfshop. In de shop kunt u terecht voor golfschoenen, golfkleding en diverse golfaccessoires. Als je bij ons de grote baan in gaat is het aan te raden om (golf) technische kleding te dragen.

Wat als ik een les moet missen door vakantie?

Onze PGA Professionals zijn zeer flexibel. De les kan altijd wel ingehaald worden met de bestaande groep of bij een andere groep. Ook als je tussendoor op vakantie gaat hoef jij je geen zorgen te maken. Gewoon gaan beginnen met golf!

Ik heb geen eigen spullen maar wil wel lessen

Tijdens de lessen van de lespakketten en ook privélessen zijn er voldoende clubs om te gebruiken. Wil je zelf de baan in gaan dan kun je een set huren. De golfprofessional kan jou ook helpen bij de aanschaf van een beginnersset.

Ik wil graag golfles met vrienden of collega's

Goed idee! Golfen is nog leuker als je dit met vrienden of collega's kunt gaan doen. Vanaf groepjes van 4 personen is het mogelijk om geheel op maat lestrajecten te plannen. Één van de bestaande pakketten of iets helemaal op maat gemaakt

Ik wil graag een spoedcursus golf

Waarom zou jij je GVB of Handicap 54 zo snel mogelijk willen halen. Het zou namelijk niet het (eind)doel moeten zijn. Je wilt de technieken goed in je systeem krijgen en plezier hebben tijdens het golfen. Die handicap komt dan vanzelf wel.