Contact

Wij kijken uit naar jouw komst!

We kijken uit naar jouw komst! We staan dan ook klaar om je te ontvangen bij de receptie van De Goese Golf.
Komt u voor een bezoek aan ons restaurant? Ga dan lekker zitten wij komen spoedig bij u.

Route naar De Goese Golf

Vanaf Breda: vanaf Breda neem je de A58 richting Vlissingen. Bij afslag Kapelle verlaat je de snelweg en ga je bij het stoplicht rechtdoor (N289) naar Goes. Bij de witte molen ga je rechtsaf de Kapelseweg op en daar ga je de eerste afslag links in. Bij de T-splitsing vervolg je de Tervatenseweg.  Bij de Manneeweg ga je rechtsaf tot aan de Kattendijksedijk. Hier ga je linksaf en zie je aan je rechterzijde de golfbaan al liggen. Je komt nu in het Goese Meer en daar ga je de eerste weg rechtsaf. Je ziet het parkeerterrein aan je rechterzijde liggen.

Vanaf Rotterdam: Vanaf Rotterdam ga je via de A16 naar de A59. Bij knooppunt Hellegatsplein vervolg je de route naar Zierikzee (N59). Bij Zierikzee vervolg je jouw route op de N256 de Zeelandbrug op. Je blijft op de 1e Deltaweg rijden tot aan de Langweg. Via de Langeweg ga je naar Wilhelminadorp. Bij de Brugstraat neem je de brug en over de brug rechtsaf de Oosthavendijk op. Deze loopt over in de Krukweg en kun je afrijden totdat de golfbaan aan de linkerzijde ligt.

Vanaf Antwerpen: Verlaat Antwerpen via de A12.
Volg de linkerrijstrook bij het knooppunt Markiezaat om de borden A58/E312 richting Goes en Vlissingen te volgen. Bij afslag Kapelle verlaat je de snelweg en ga je bij het stoplicht rechtdoor (N289) naar Goes. Bij de witte molen ga je rechtsaf de Kapelseweg op en daar ga je de eerste afslag links in. Bij de T-splitsing vervolg je de Tervatenseweg.  Bij de Manneeweg ga je rechtsaf tot aan de Kattendijksedijk. Hier ga je linksaf en zie je aan je rechterzijde de golfbaan al liggen. Je komt nu in het Goese Meer en daar ga je de eerste weg rechtsaf. Je ziet het parkeerterrein aan je rechterzijde liggen.

Good to know before you go

Faciliteiten

Bij De Goese Golf heeft u als gast toegang tot al onze faciliteiten. Denk hierbij aan de drivingrange en alle andere oefenfaciliteiten. Ook als u niet een ronde komt spelen kunt u hier kosteloos gebruik van maken.

Laadpalen

Wij hebben 6 aansluitingen op het parkeerterrein voor alle elektrische auto’s. Zo kun je gemakkelijk jouw auto laden terwijl je aan het golfen bent of in ons restaurant aan het dineren bent.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons op bijna alle manieren denkbaar betalen. Zo accepteren wij American Express, Visa, Creditcard of een Mastercard. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon contant.

Dresscode

Veel golfbanen hanteren kledingvoorschriften. Als je bij ons komt golfen vragen wij jou om nette golfkleding te dragen. Nette jeans (dus geen gaten) zijn toegestaan. Mannen dien ten alle tijde een shirt te dragen met mouwen. Het dragen van golfschoenen is verplicht.

Care of the course

Repareer alsjeblieft minstens één pitchmark per green. Gelieve bunkers achter te laten zoals je ze zelf wenst aan te treffen. U dient ten alle tijde een pitchfork bij je te dragen. Graag vragen wij u om oefenswings buiten de tee box te hanteren.

Ready Golf

De regels van Ready Golf stimuleren je om sneller door de baan te gaan en slow play te voorkomen. Het is belangrijk dat je je bewust bent van je speeltempo om andere golfers zo min mogelijk tot last te zijn.

Openingstijden

Van 1 maart tot 1 november

Wedstrijdbaan

De golfbaan is geopend vanaf 07:00 uur en de laatste starttijd wordt bepaalt door de ondergaande zon.

Oefenfaciliteiten

De drivingrange, puttinggreen en chippinggreen zijn vanaf 07:00 in de ochtend geopend.

Restaurant

Het restaurant en de receptie zijn vanaf 08:30 geopend. Speel je eerder dan vragen wij je om na afloop te melden.

Bel direct met ons

Telefoon receptie : +31 (0)113 229 557 Telefoon brasserie : +31 (0)113 229 556

Stuur ons een e-mail

info@goesegolf.nl

Adresgegevens

Krukweg 31 4465 BH GOES