NGF-registratie

Om u handicap te registreren dien je lid te zijn van de NGF, dit kan niet rechtstreeks via de NGF maar kan alleen via een golfclub. Deze registratie zit standaard in de golf abonnementen van De Goese Golf. Maar als je te weinig speelt is een abonnement wellicht niet altijd de beste keuze. Daarom kun je bij De Online Golfclub Zeeland er voor kiezen alleen jouw handicap te registreren.

Dit abonnement is dé voordelige oplossing om jouw handicap te registreren en daarnaast gebruik te maken van de voordelen. Regel het registreren van jouw handicap direct online bij De Online Golfclub van Zeeland.

Toch willen wij jou er aan herinneren om even onze verschillende abonnementen te bekijken. Er zijn verschillende abonnementen bij De Goese Golf.

De Online Golfclub van Zeeland voor jouw handicap registratie.

Digitale NGF pas

In jouw abonnement zit een gratis account bij de app van GOLF.NL. Hier kun jij jouw handicap bijhouden en heb je altijd toegang tot jouw NGF pas.

Korting op golfen

Met jouw NGF registratie bij De Goese Golf ontvang je naast een gratis ronde golf altijd € 5,00 korting op een golfronde. Daarnaast ontvang je maandelijkse aanbiedingen in jouw mailbox.

Gemakkelijk contact

Geen lange wachtrijen of wachten op een email. Contact ons rechtsreeks met WhatsApp voor al uw vragen over uw NGF regsitratie.

Kies de NGF Registratie die bij jou past

NGF registratie Zeeland
Inclusief 1 ronde 9 holes

Met je handicappas van de NGF registratie Zeeland kun je op verschillende banen spelen en natuurlijk proberen je handicap te verbeteren en profiteren van de vele voordelen. Daarnaast ontvang jij 1 gratis ronde 9 holes om te gebruiken bij De Goese Golf.

85 Per kalenderjaar
NGF registratie Zeeland PRO
Inclusief 5 rondes 9 holes

Met je handicappas van de NGF registratie Zeeland kun je op verschillende banen spelen en natuurlijk proberen je handicap te verbeteren en profiteren van de vele voordelen. Daarnaast ontvang jij 5 keer een 9 holes ronde om te gebruiken bij De Goese Golf.

225 Per kalenderjaar

Online aanmelden

Regel jouw NGF registratie online

WhatsApp ons

Klik op het icoontje

Stuur ons een e-mail

Klik op het icoontje

Adresgegevens

Krukweg 31 4465 BH GOES Nederland

Formulier NGF-Registratie

Bekijk de abonnementen

In iedere levensfase is het effectief om te investeren in bewegen. Toch heb je niet in elk van deze levensfases voldoende tijd om ongelimiteerd gebruik te maken van jouw abonnement. Daarom hebben wij een abonnement dat past bij jouw levensfase. We helpen je graag hierin de beste keuze te maken

Veel gestelde vragen

Uit hoeveel delen bestaat een golfhandicap?

Een golfhandicap bestaat uit 2 gedeelten, een theorie- en een praktijkdeel. Om aan te tonen dat je de theorie (regels en etiquette) beheerst maak je een regelexamen. En daarnaast zal jouw professional je baanpermissie verlenen als je de techniek beheerst om goed en snel door de baan te kunnen.

Waarom is er baanpermissie?

Waarom kan ik niet gewoon spelen, zul je misschien denken. Maar de baanpermissie is er juist voor jou! Zodat je op een plezierige én veilige manier baanervaring op kunt doen!

Ik heb geen smartphone, hoe kan ik dan een digitale pas gebruiken?

U kunt op de computer inloggen op golf.nl. Als u bent ingelogd klikt u rechtsboven op de pagina op uw naam en dan op profiel. Hier ziet u uw digitale NGF-pas. Deze kunt u uitprinten en meenemen naar de golfbaan.

Hoe kan ik mijn handicap halen?

Het volgen van een cursus is een flinke stap in de goede richting. Deze cursus bevat bijna alle noodzakelijke onderdelen zoals theorie-examen en golfen in de praktijk. Na het volgen van de cursus en het slagen van de theorie dien je een qualifying kaart te lopen.

Is het golfregel-examen moeilijk?

Het golfregel-examen is niet moeilijk. Het golfregelexamen bestaat uit 30 multiple choice vragen waarvan er 23 vragen juist moeten beantwoorden. Het golfregel-examen bestaat uit 10 vragen over de golfetiquette, 19 vragen over de basisregels en 1 vraag over Stableford. Het is raadzaam vooraf wat proefexamens te maken.

Is mijn NGF registratie verlopen na een jaar?

indien je langer dan een jaar geen handicap registratie heeft gehad dan is uw handicap verlopen. Heb je nog een oude NFG pas? Dan kun je met dit NGF-nummer jouw handicap weer actief maken door een lidmaatschap aan te gaan waarbij de handicap ook bij de NGF wordt geregistreerd.