Fiets & Wandel Arrangementen

Wandelen en fietsen in zonnig Zeeland betekent lekker uitwaaien op randje zee en land.

Van alle provincies heeft Zeeland de meeste uren zon. Althans, dat wordt weleens beweerd. Het lijkt ons genoeg reden om naar de Zeeuwse eilanden af te reizen. Lekker uitwaaien op randje zee en land, al zijn er ook prachtige oeroude dorpen die je kunt invlechten op je fiets-of wandel route.

De frisse zeewind strijkt door je haren. De zon op je gezicht. Al trappend of wandelend zie je de schepen voorbij varen. Fietsen in Zeeland is heerlijk en daarom ook benoemd tot één van de best beoordeelde fietsprovincies van Nederland door het Landelijk Fietsplatform. 

Is ‘gewoon’ fietsen te saai voor jou en stap je liever op een e-chopper of electrische fiets? Ook dan zit je goed in Zeeland! 

Fietsen in Zeeland is een feestje

Fietsen in de provincie Zeeland is een feestje, over dijken, langs historische dorpen en dwars door natuurgebieden. 
Trappen met je haren in de wind en neus in de zilte lucht.

Hap & Trap: Weumelienge

Route 25 KM
Je wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Dan ontvang je de route. Er is geen tijd aangebonden. Jij mag natuurlijk zelf bepalen hoelang je erover doet. Bij terugkomst serveren wij een heerlijk lunchgerecht. Je hebt dan de keuze uit een vis of vleesplank van onze menukaart. Kosten: 25,50 per persoon Wil je niet op de fiets maar op een e-chopper. Dan vragen wij een supplement van € 19,50 voor het gebruik van de e-chopper inclusief helm. Het arrangement is alle dagen van de week te reserveren.

Hap & Trap: Oetjeskerke

Route 40 KM
Je wordt ontvangen met een heerlijke lunch waarbij jij keuze hebt uit een vis of vleesplank van onze menukaart. Dan ontvang je de route om alvast samen door te nemen. Jij mag natuurlijk zelf bepalen hoelang je erover doet. Bij terugkomst serveren wij een mix van heerlijke borrelhapjes. Kosten: 25,50 per persoon Wil je niet op de fiets maar op een e-chopper. Dan vragen wij een supplement van € 22,50 voor het gebruki van de e-chopper inclusief helm Het arrangement is alle dagen van de week te reserveren.

Hap & Trap: Kootjesplaête

Route 60 KM
Je wordt ontvangen met een heerlijke lunch waarbij jij keuze hebt uit een vis of vleesplank van onze menukaart. Dan ontvang je van ons de route. Jij mag natuurlijk zelf bepalen hoelang je erover doet. Bij terugkomst serveren wij heerlijke borrelhapjes. Kosten: 25,50 per persoon Wil je niet op de fiets maar op een e-chopper. Dan vragen wij een supplement van € 25,50 voor het gebruki van de e-chopper inclusief helm Het arrangement is alle dagen van de week te reserveren.

Op zoek naar een andere invulling van bovenstaande fiets en-of echopper toch? 
Wij vernemen het graag en kunnen iets op maat voor jullie maken.

Wandelen in Zeeland

Voor een mooie wandeling ben je in Zeeland aan het goede adres. De routes lopen door de vele karakteristieke dorpen en steden die Zeeland rijk is.
Maar ook door de bossen of het platteland. En niet te vergeten over het strand.

Hap & Stap: De Dee

Route 6 KM
Je wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Dan ontvang je de route. Er is geen tijd aangebonden. Jij mag natuurlijk zelf bepalen hoelang je erover doet. Bij terugkomst kun je zelf bepalen of je wilt blijven lunchen of dineren. De route zal ruim een uur duren en brengt jou onder andere langs de Deesche Watergang. Een prachtig plas-drasgebied waar volop vogels broeden. Kosten: 7,50 per persoon Niveau: Gemakkelijk Inschatting tijd: 1 uur en 15 minuten Het arrangement is alle dagen van de week te reserveren.

Hap & Stap: Goese Sas

Route 10 KM
Je wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Dan ontvang jij de route om alvast te bekijken. Er is geen tijd aangebonden. Bij terugkomst serveren wij een heerlijk lunchgerecht. Je hebt dan de keuze uit een heerlijek vis of vleesplank van onze menukaart. De route brengt jou onder andere langs het prachtige Goese Sas naar de jachthaven Hansa. Kosten: 25,50 per persoon Niveau: Gemiddeld Inschatting tijd: 2 uur en 10 minuten Het arrangement is alle dagen van de week te reserveren.

Hap & Stap: Goese Meer

Route 15 KM
Je wordt ontvangen met koffie of thee naar keuze en een lekkernij. Dan ontvang je de route. Er is geen tijd aangebonden. Jij mag natuurlijk zelf bepalen hoelang je erover doet. Bij terugkomst serveren wij een heerlijk lunchgerecht. Je hebt dan de keuze uit een vis of vleesplank van onze menukaart. De route loopt om het Goese Meer heen en is maar liefst 15 kilometer lang. Kosten: 25,50 per persoon Niveau: Uitdagend Inschatting tijd: 3 uur en 15 minuten Het arrangement is alle dagen van de week te reserveren.

Staat jouw route er niet tussen en ben je op zoek naar iets korter, gamakkelijkers of uitdagenders? 
Wij kennen de regio van binnen en buiten. Het is ook mogelijk om een gids/begeleider mee te nemen op pad.

Er even tussen uit

Kom je naar Zeeland dan is één dagje écht te weinig. Er zijn naast meerdere mooie golfbanen, wandel-en fietsroutes ook volop andere bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn voor een bezoek.

Reserveer jouw arrangement

De Goese Golf ligt op slechts een kilometer afstand van het grootste natuurpark van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde. Wandelen en fietsen is dus genieten geblazen. Genieten van jouw gasten maar ook van de omgeving.

Kies één van de arrangementen die wij voor jou hebben samengesteld en zelf natuurlijk ook meermaals getets hebben. Dit kan op ieder willekeurig moment van de dag.

Wil jij jouw arrangement uitbreiden met een lunchpakket, smoothie of andere lekkernij? Met veel plezier denken wij met jou mee.

Veel gestelde vragen

Moet ik een arrangement vooraf reserveren

Niets moet natuurlijk maar het is zeker wel gewenst. Daarnaast is de prijs van een arrangement vooraf aantrekkelijker dan op de dag zelf. Wij raden u dus aan om vooraf te reserveren.

Kunnen wij golfclubs huren

Wij krijgen veel gasten van buitenaf en hebben voldoende clubs staan om te huren. Zowel linkshandig als rechtshandige sets en staal en graphite. Tegen geringe kosten kunt u een set huren.

Zijn de arrangementen ook voor groepen

Jazeker! Onze arrangementen zijn er voor individuele spelers alsook voor grotere groepen. De startvorm kan nog wel invloed hebben op het tarief van het arrangement. Start u gewoon vanaf hole 1 dan gelden de reguliere tarieven.

Ik heb geen handicap en wil wel graag golfen

Leuk! We zijn allemaal een keer begonnen. Alleen de grote baan is dan geen goed idee. Daarvoor hebben we een Par-3 baan en ook in combinatie met de Par 3 baan zijn er arrangementen beschikbaar.

Uw evenement op De Goese Golf?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.