Brasserie

Dé perfecte plek om te verblijven na een ronde golf, na een vergadering of om gewoon lekker te genieten van een overheerlijk diner.

Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers, de polders en de boomgaarden; overal zie je verse, smaakvolle producten. Duurzaam en gezond. De producten waar onze chef Ramon het liefst mee werkt.

In onze menukaart zul je dan ook hoofdzakelijk Zeeuwse gerechten terugvinden. Van de lekkerste steaks van Familie de Kok in Lewedorp, bitterballen van Poelzicht in ‘s-Heer Abtskerke, platte oesters uit Yerseke en paling uit de Oosterschelde. Maar ook heerlijke bieren van Vermeersen in Hulst pronken op onze drankenkaart.

Onze brasserie is toegankelijk voor iedereen. Het is de perfecte locatie voor een lekker kopje koffie met huisgemaakt gebak maar ook voor een ontspannen middag of avond. 

Bekijk onze menukaart

Benieuwd naar onze menukaart of het heerlijk Chef’s 3-gangen menu voor u samengesteld door Chefkok Ramon?

Golfarrangementen

Lekker golfen tijdens uw vakantie of een sportieve dag weg met vrienden of zakenrelaties in Zeeland/ Sluit uw golfdag dan af met een heerlijk diner.

Iets te vieren?

De Goese Golf stelt haar accommodatie graag open voor individuele gasten, gastspelers, gezelschappen en bedrijven (bedrijfsdagen). Afhankelijk van uw wensen organiseren wij evenementen op maat.

Reserveer jouw tafel online

Met dit online formulier maak je eenvoudig een tafelreservering voor lunch of diner in onze brasserie of op het terras. Gezelschappen tot en met 8 personen worden spoedig bevestigd. Kom je met meerdere personen? Dan vragen wij jou om telefonisch contact op te nemen met onze receptie via telefoonnummer: 0113-229557

Whatsapp ons

Gelijk zekerheid over jouw reservering? Stuur ons een Whatsapp bericht.

Bel ons

Onderweg en liever bellen? Geen probleem.

Wij werken graag samen met

Wij zijn van mening dat alles wat van ver komt niet beter is. In en rond Goes bestaan zoveel bedrijven met echte ambacht. Daar werken we graag mee samen.
Stimulering van plaatselijke producenten, voorkomen van onnodige ritten maar ook omdat het fijn is om te weten waar de producten vandaan komen. 

De Kok Herefords

Lewedorp
Boer Frans de Kok heeft een grote liefde voor koeien. Zijn Hereford runderen lopen het hele jaar rond in een natuurgebied bij het Veerse Meer in Zeeland. Ook als het heel koud is! Frans kent al zijn koeien, en zij kennen Frans. Als hij aan komt rijden, rennen ze blij op hem af.

Zeeuwse Scharrelvarken

Nieuwerkerk
De familie Stoutjesdijk heeft al sinds 1932 een agrarisch bedrijf in Nieuwerkerk. Vroeger was het een gemengd bedrijf met koeien en akkerbouw. In 1960 zijn de koeien weggegaan en zijn er varkens voor in de plaats gekomen. Het varken dat van onze boerderij komt heeft een goed leven gehad.

Angusfokkerij Poelzicht

s’ -Heer Abtskerke
Biologische Angusfokkerij Poelzicht is een biologische rundveehouderij voor de opfok en het afmesten van Aberdeen Angus runderen in s’ -Heer Abtskerke. De koeien en kalveren grazen in weiden van Natuurmonumenten in het Heggengebied bij Nisse en achter de boerderij in ‘s-Heer Abtskerke.

Veelgestelde vragen

Ik golf niet mag ik dan komen eten?

Ja natuurlijk! Onze brasserie is voor iedereen toegankelijk. Natuurlijk komen de vaste golfgasten hier ook eten maar ook volop gasten van buitenaf. Gelukkig kunnen steeds meer niet golfers ook onze brasserie en haar heerlijkheden waarderen.

Moet ik reserveren?

Op dagen met mooi weer kan het gezelligdruk zijn bij De Goese Golf en dus ook in het restaurant. Wij adviseren je dan om vooraf te reserveren zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen?

Natuurlijk! Alle gerechten komen uit onze eigen keuken, dus heeft u speciale dieetwensen, of een allergie, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet, of een pinda allergie? Maak deze dan vooraf kenbaar, dan kunnen we er rekening mee houden.

Wat zijn de mogelijkheden voor groepen?

Er is veel mogelijk! Denk aan dineren met een groep vrienden of borrelen met collega’s, het vieren van een verjaardag, jubileum of babyshower. Kom even langs of neem contact op via de e-mail of telefoon. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden.