Evenementen

Hier wordt jouw feest de ultieme ervaring voor jezelf, jouw familie, collega's en naaste vrienden.

Voor een tot in de puntjes verzorgd, op maat bedrijfsevenement ben je bij De Goese Golf aan het juiste adres. Ieder evenement is anders en ons team doet er alles aan om een evenement te organiseren dat perfect aansluit bij jouw (bedrijfs)doelen. Maar wat kun je precies verwachten als De Goese Golf een evenement voor jou organiseert?

Ons team staat elke dag voor jou klaar om jou, een vriend of familielid of je bedrijf in het zonnetje te zetten. Wij zijn er om jouw dag onvergetelijk te maken. Dit geldt écht niet alleen voor golfdagen!

Zo organiseren wij de afgelopen jaren al meerdere bruiloftsfeesten, babyborrels, bedrijfsborrels en live-cooking barbecues voor grote gezelschappen. Mogen wij ook jouw feest organiseren?

Onze werkwijze

Ons team heeft ruime ervaring met het organiseren van allerlei soorten bedrijfsevenementen. Van personeelsuitjes, tot meetings en Live-Cooking Barbecues voor 160 man tot een jubileumfeest. Ieder (zakelijk) evenement dat we organiseren vraagt om een andere aanpak. Maar onze werkwijze is grofweg in te delen in 6 stappen:

Een persoonlijke afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en doelen met het evenement.

Een offerte opstellen

Als we een goed beeld gekregen hebben van hoe jouw ideale evenement eruit ziet, maken we een op maat offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

Het evenement voorbereiden

Nu begint het echte werk! Onze events afdeling gaat samen met jou aan de slag om het bedrijfsevent op te zetten. In dit stadium komen er vaak een aantal vragen jouw kant op. Wij geven advies en denken natuurlijk mee over de precieze invulling van het evenement, maar wij houden ook de praktische zaken in het oog.

Puntjes op de i overleg

Ongeveer twee weken voordat de grote dag daar is, organiseren we een “puntjes op de i” overleg. De dag wordt tot in detail doorgenomen en besproken. Zo weten we zeker dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt.

Het evenement!

Dan is de dag daar. Voor de start van het evenement bespreek je het programma én de belangrijkste aandachtspunten nogmaals met je contactpersoon. En dan is het tijd om de gasten te ontvangen en kan het evenement eindelijk beginnen!

Evaluatie: wat vond je ervan?

Na afloop van een evenement vinden we het prettig om even samen te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op en lopen het evenement met je door. Wat ging goed? Wat kan beter? Hoe heb je het hele traject ervaren? De antwoorden op deze vragen nemen we mee bij de organisatie van jouw volgende evenement.

BANQUETING

In onze Banqueting Brochure staat een overzicht van alle mogelijkheden die wij bieden voor events.

Dé ideale locatie voor jouw feest!

Er zijn slechts weinig locaties in Goes en omstreken geschikt als De Goese Golf. 
Waar kun je met 100 auto’s gratis parkeren of gemakkelijk een bus voor de deur komen?
Er is voldoende ruimte binnen maar ook buiten en bij ons hoeft de muziek niet zacht later op de avond….

Muziek & Dansen

Gezellig kletsen, wijntjes drinken en dineren. Een heerlijk met prachtig uitzicht waar je tot in de late uurtjes kan genieten. Wordt het koud dan gaan we binnen verder.

Eten & Drinken

Onbezorgd genieten? Onze keukenbrigade verrast u met een parade aan lokale en seizoensgebonden lekkernijen. Wilt u iets anders? Geen probleem!

Parkeren

Bij De Goese Golf kun je gratis parkeren, zolang als jij wilt. Er is ruimte voor ruim 100 auto's en er zijn 6 parkeerplekken waar elektrisch laden mogelijk is.

Neem telefonisch contact op

Klik op het icoontje

Adres De Goese Golf

Krukweg 31 4465 BH Goes Nederland

Informatieaanvraag Evenement

Wie ging jullie al voor?