Businessleden De Goese Golf

Een netwerk dat bestaat uit beslissers, directeuren en eigenaren.

De Goese Golf biedt ondernemers de mogelijkheid jullie netwerk te vergroten, te onderhouden en te verwennen op en rond de golfbaan. 

Natuurlijk stimuleren wij het leggen van nieuwe contacten door het organiseren van activiteiten. Zo organiseren wij 7 keer per jaar de Business Battle, onze zakelijke competitie. Maar ook golflessen en onder andere een golfreis. Deze momenten zijn bij uitstek geschikt om jouw bedrijf, product of dienst te promoten. 

Maar De Goese Golf is meer dan alleen een golfbaan. Wat dacht je van een heerlijke zakenlunch bij ons in de brasserie of een waardevolle meeting in één van onze meetingrooms. Ons team staat graag voor jou klaar!

Een greep uit onze zakelijk gasten

Trots zijn wij op de vele zakelijke gasten uit de regio die wij met regelmaat mogen verwelkomen. 
Wilt u één van hen leren kennen tijdens een ronde golf? Wij helpen u graag.

Bel direct met ons

Telefoon receptie : +31 (0)113 229 557

Adresgegevens

Krukweg 31 4465 BH GOES

Kennis maken? Dat kan!

Wil je eerst kennismaken met De Business Club van De Goese Golf voordat je je inschrijft? Dat kan! Speel mee tijdens de Business Battle. Onze zakelijke 9 holes golfcompetitie op de dinsdag einde dag. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en vertellen u graag welke data gespeeld worden Gelijk aanmelden is natuurlijk ook geen probleem. Vul dan ook het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden gezamenlijk door te nemen. Natuurlijk ben je ook meer dan welkomen bij ons om de faciliteiten te komen bekijken.

Vergaderen in een sportieve omgeving

De Goese Golf beschikt over een moderne vergaderruimte met prachtig uitzicht op de 18 holes golfbaan. U kunt uw meeting uitbreiden met een échte Zeeuwse lunch, borrel of diner. Maar ook een sportieve break behoort tot de mogelijkheden.

Uw evenement op De Goese Golf?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geslacht