Drivingrange

De drivingrange van De Goese Golf is voorzien van TrackMan. TrackMan wordt gebruikt door vele professionele golfers om met allerlei data hun golfspel te verbeteren. Trackman gaat jou heel veel vertellen over jouw eigen golfspel.

Je kunt gebruik maken van TrackMan via een app op je telefoon, op je tablet en op de 11 overdekte schermen die wij hebben hangen. Op deze schermen kun je de keuzemaken om zonder in te loggen een aantal oefeningen en spellen te doen, maar zonder login wordt de data niet opgeslagen in jouw app en juist die informatie is zo waardevol.

Het verschil tussen het spelen op het scherm, tablet of telefoon is dat je op het scherm meer mogelijkheden hebt door de snelle vaste verbinding en natuurlijk het grote scherm waarop meer te zien is. Op het scherm en op je tablet kun je ook verschillende virtuele golfbanen lopen van over de hele wereld.

Met TrackMan® Range oefen jij jouw techniek, speel je spellen of virtueel een ronde golf op top golfbanen.

Practice, Games & Virtual Golf

Of je nu een fanatieke golfer bent die zijn spel wil verbeteren, of gewoon een spelletje wil spelen met je vrienden. De TrackMan® Range is golf voor iedereen. En het mooie is: je hoeft géén abonnee te zijn en ook niet te reserveren. Daarnaast betaal je geen kosten voor het gebruik van TrackMan® Range, alleen voor de oefenballen die je gebruikt zijn er kosten.

Practice

Practice made perfect
De dagen van richtingsloos oefenen zijn voorbij. Oefenen met feedback en statistieken is de nieuwe standaard. Alle shots worden voortaan voorzien van 8 datapunten die je kan gebruiken om je golfspel te verbeteren. Met de gesofisticeerde bal-conversie is het nu ook mogelijk om de beperkte afstand van range ballen om te rekenen naar premium golfballen, waardoor je een nauwkeurigheid en precisie krijgt waarop je kan rekenen.

Games

Daag jouw vrienden uit
Je kunt op de TrackMan range verschillende spellen spelen. Als je ingelogd bent worden de spelresultaten bewaard. Vriendengroepen en collega's opgelet: Je kunt met meerdere personen tegelijk inloggen en tegen elkaar strijden! Er zijn verschillende spellen. Denk hierbij aan: ‘Hit it’, ‘Capture the Flag’, ‘Bullseye’ en ‘Closest to the Pin’.

Virtual Golf

Speel topbanen over de hele wereld
De mooiste banen spelen op de drivingrange van De Goese Golf? Dat is mogelijk! Met regelmaat zullen wij de banen die beschikbaar zijn wisselen. Ook onze baan is ingemeten, dus binnenkort kun je ook je rondje De Goese Golf op de driving range spelen. Speel nu The Highlands, Adare Manor, Marco Simone Golf of één van de vele andere topbanen.
NEEM CONTACT MET ONS OP

TrackMan App

Wanneer je de app hebt gedownload, maak je contact met het Trackman wifi-netwerk op onze drivingrange. De app ziet dat je op De Goese Golf bent en vraagt je om te selecteren op welke mat je je bevindt.

TrackMan Range Golfbanen

Iedere maand kun je verschillende golfbanen virtueel spelen op de drivingrange. Naast natuurlijk De Goese Golf kun je deze maand onder andere de volgende banen spelen:

The Summit Club

Nevada, USA

Royal St George's

Kent, United Kingdom

Hualalai

Hawaï, USA

Trackman Games & Prices

Speel mee tijdens de events en maak kans op prachtige prijzen. Iedere maand is er een competitie met kans op mooie prijzen.

Coca Cola

De hele maand mei
Speel in mei mee met de Coca Cola Competitie. De regels zijn simpel. Je speelt 9 holes op de Trackman range op Hualalai in Hawaï. De beste 9 holes scorekaart wint kaartjes voor Pinkpop. Je kunt zo vaak spelen als je wilt om jou wscore te blijven verbeteren. Speel mee en win! Bezoek onze range wanneer het jou past en speel mee! Wie weet win jij mooie prijzen!

Bax Music

De hele maand juni
Speel in juni mee met de Bax Music Bullseye Battle. De regels zijn simpel. Je hebt negen slagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Punten worden verdeeld op basis van je carry afstand, dus hoe verder het gekozen doel, hoe meer punten je kan scoren. Je kunt zo vaak spelen als je wilt en alleen je beste score komt op het scorebord. Bezoek onze range wanneer het jou past en speel mee! Wie weet win jij mooie prijzen!

Wilson Golf

De hele maand juli
Speel in juli mee met de Wilson Golf Competitie. De regels zijn simpel. Je hebt negen slagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Punten worden verdeeld op basis van je carry afstand, dus hoe verder het gekozen doel, hoe meer punten je kan scoren. Je kunt zo vaak spelen als je wilt en alleen je beste score komt op het scorebord. Bezoek onze range wanneer het jou past en speel mee! Wie weet win jij mooie prijzen!

Don't Miss Out

Mis geen enkel event, toernooi of andere activiteit op onze TrackMan Range. In de TrackMan Range WhatsApp groep blijf je altijd op de hoogte!

Unieke locatie voor een sportief business event

Zoek je een unieke locatie voor een business event? Eentje die een sportieve activiteit combineert met een ontspannen setting? Centraal gelegen in Zeeland vind je de Trackman Drivingrange van De Goese Golf.  Met de technologie van Trackman is een bedrijfsevent organiseren nu wel heel gaaf bij De Goese Golf. Op de Range kun je nu activiteiten organiseren, competities en spellen spelen met collega's en vrienden. Dit kan van 12 tot 80 personen en is ongelofelijk gaaf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Veel gestelde vragen

Mag iedereen op de Trackman Range?

Jazeker. De drivingrange is voor iedereen toegankelijk. Sterker nog het gebruik van de range is kosteloos. Er zijn alleen kosten voor de oefenballen. Ook het gebruik van de app is kosteloos en maakt het mogelijk om al jouw golfdata op te slaan.

Ik heb geen handicap maar wil wel deelnemen.

Geen probleem. Ook zonder handicap kun je gewoon deelnemen. De Trackman Range is namelijk ook erg leuk om het golfspel te leren kennen. Het is namelijk ook een goede start om met de golfsport te beginnen.

Ik wil graag tegen mijn vrienden spelen

Ook dan kan bij ons op de drivingrange. Zo kun je tegen elkaar spelen op St. Andrew, Valderrama, Muirfield Village, PGA National en ruim 200 andere golfbanen. Ben je met een grote groep dan raden we jou aan om even contact op te nemen.

Ik heb geen eigen spullen maar wil wel meedoen

Wij hebben sets om te huren voor het gebruik ervan. Ben je met een groepje is een aantal sets ruim voldoende. Laat het ons wel even vooraf weten dan zetten we het netjes klaar bij ontvangst.

Ik heb geen app maar wil wel op Trackman

Ook zonder de app kun je gewoon gebruikmaken van alle onderdelen van Trackman Range en door het duidelijke menu en het touchscreen kan iedereen snel zelf aan de slag.

Is de competitie ook voor niet leden?

De competitie op de drivingrange is voor iedereen toegankelijk. Abonnementhouders hebben alleen een voordeel op het gebruik van oefenballen. Speel je veel op de range dan is het slim om hier naar te gaan kijken.