Drivingrange

Deze zomer gaat het gebeuren! Vanaf 1 augustus is de gehele drivingrange voorzien van Trackman. TrackMan wordt gebruikt door vele professionele golfers om met allerlei data hun golfspel te verbeteren. Trackman gaat jou heel veel vertellen over jouw eigen golfspel.

Je kunt gebruik maken van TrackMan via een app op je telefoon, op je tablet en op de 11 overdekte schermen die wij hebben hangen. Op deze schermen kun je de keuze
maken om zonder in te loggen een aantal oefeningen en spellen te doen, maar zonder
login wordt de data niet opgeslagen in jouw app en juist die informatie is zo waardevol.

Het verschil tussen het spelen op het scherm, tablet of telefoon is dat je op het scherm
meer mogelijkheden hebt door de snelle vaste verbinding en natuurlijk het grote scherm
waarop meer te zien is. Op het scherm en op je tablet kun je ook verschillende virtuele
golfbanen lopen van over de hele wereld. 

Met TrackMan® Range oefen jij jouw techniek, speel je spellen of virtueel een ronde golf op top golfbanen.

Practice, Games & Virtual Golf

Of je nu een fanatieke golfer bent die zijn spel wil verbeteren, of gewoon een spelletje wil spelen met je vrienden. De TrackMan® Range is golf voor iedereen. En het mooie is: je hoeft géén abonnee te zijn en ook niet te reserveren. Daarnaast betaal je geen kosten voor het gebruik van TrackMan® Range, alleen voor de oefenballen  die je gebruikt zijn er kosten.

Practice

Practice made perfect
De dagen van richtingsloos oefenen zijn voorbij. Oefenen met feedback en statistieken is de nieuwe standaard. Alle shots worden voortaan voorzien van 8 datapunten die je kan gebruiken om je golfspel te verbeteren. Met de gesofisticeerde bal-conversie is het nu ook mogelijk om de beperkte afstand van range ballen om te rekenen naar premium golfballen, waardoor je een nauwkeurigheid en precisie krijgt waarop je kan rekenen.

Games

Daag jouw vrienden uit
Je kunt op de TrackMan range verschillende spellen spelen. Als je ingelogd bent worden de spelresultaten bewaard. Vriendengroepen en collega's opgelet: Je kunt met meerdere personen tegelijk inloggen en tegen elkaar strijden! Er zijn verschillende spellen. Denk hierbij aan: ‘Hit it’, ‘Capture the Flag’, ‘Bullseye’ en ‘Closest to the Pin’.

Virtual Golf

Speel topbanen over de hele wereld
De mooiste banen spelen op de drivingrange van De Goese Golf? Dat is mogelijk! Met regelmaat zullen wij de banen die beschikbaar zijn wisselen. Ook onze baan is ingemeten, dus binnenkort kun je ook je rondje De Goese Golf op de driving range spelen. Speel nu The Highlands, Adare Manor, Marco Simone Golf of één van de vele andere topbanen.
NEEM CONTACT MET ONS OP

TrackMan App

Wanneer je de app hebt gedownload, maak je contact met het Trackman wifi-netwerk op onze drivingrange. De app ziet dat je op De Goese Golf bent en vraagt je om te selecteren op welke mat je je bevindt.

TrackMan Range Golfbanen

Iedere maand kun je 6 verschillende golfbanen virtueel spelen op de drivingrange. Drie van de zes banen worden gekozen door TrackMan en worden internationaal competities georganiseerd. De hele maand september speel je Ryder Cup banen op de range van De Goese Golf.

Marco Simone

Rome, Italië
Marco Simone Golf & Country Club is de officiële gastheer voor de Ryder Cup 2023. Ze bieden 27 holes en bevinden zich in het nabijgelegen Rome. De baan is gebouwd rond een kasteel uit de jaren 1100 en kijkt vanuit verschillende gaten uit op de koepel van St. Peter. Deze prachtige locatie is in 2023 het strijdtoneel van de Ryder Cup. Gaat Europa weer een oorwassing krijgen?

Le Golf National

Parijs, Frankrijk
Le Golf National Albatros course is ontworpen door de architecten Hubert Chesneau en Robert Von Hagge om prestigieuze internationale toernooien te verwelkomen. Ieder jaar vindt hier het Open de France plaats. De golfbaan heeft een aantal jaar terug 10 maanden stilgelegen voor een ingrijpende renovatie om de baan voor te bereiden op de Ryder Cup in 2018.

Valderrama Golf

Le Touquet, Frankrijk
Valderrama Golf behoort tot de beste golfbanen van de wereld en is een ervaring op zich. De baan uit 1974 is ontworpen door Robert Trent Jones Sr. Perfect onderhouden fairways en roughs en zeer snelle greens. De baan is niet gemakkelijk en is zodanig ontworpen dat elke hole precisie en kennis vereist. Verscheidene toernooien hebben op Valderrama plaats gevonden

Trackman Games & Prices

Speel mee tijdens de events en maak kans op prachtige prijzen. Iedere maand is er een competitie met kans op mooie prijzen.

HAMILTON WATCH

De hele maand september
Speel in september mee met de Hamilton Bullseye Battle. De regels zijn simpel. Je hebt negen slagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Punten worden verdeeld op basis van je carry afstand, dus hoe verder het gekozen doel, hoe meer punten je kan scoren. Je kunt zo vaak spelen als je wilt en alleen je beste score komt op het scorebord. Bezoek onze range wanneer het jou past en speel het spel en doe mee! Wie weet win jij een Hamilton horloge.

SMARTWHEELZ

De hele maand oktober
Speel in oktober mee met de Smartwheelz Bullseye Battle. De regels zijn simpel. Je hebt negen slagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Punten worden verdeeld op basis van je carry afstand, dus hoe verder het gekozen doel, hoe meer punten je kan scoren. Je kunt zo vaak spelen als je wilt en alleen je beste score komt op het scorebord. Bezoek onze range wanneer het jou past en speel het spel en doe mee! Wie weet win jij een e-chopper van Smartwheelz.

KATSEVEER

De hele maand november
Speel in augustus mee met de Katsveer Bullseye Battle. De regels zijn simpel. Je hebt negen slagen om zoveel mogelijk punten te scoren. Punten worden verdeeld op basis van je carry afstand, dus hoe verder het gekozen doel, hoe meer punten je kan scoren. Je kunt zo vaak spelen als je wilt en alleen je beste score komt op het scorebord. Bezoek onze range wanneer het jou past en speel het spel en doe mee! Wie weet win jij mooie prijzen!

Unieke locatie voor een sportief business event

Zoek je een unieke locatie voor een business event? Eentje die een sportieve activiteit combineert met een ontspannen setting? Centraal gelegen in Zeeland vind je vanaf 1 augustus 2023 de Trackman Drivingrange van De Goese Golf.  Met de technologie van Trackman is een bedrijfsevent organiseren nu wel heel gaaf bij De Goese Golf. Op de Range kun je nu activiteiten organiseren, competities en spellen spelen met collega's en vrienden. Dit kan van 12 tot 80 personen en is ongelofelijk gaaf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Veel gestelde vragen

Mag iedereen op de Trackman Range?

Jazeker. De drivingrange is voor iedereen toegankelijk. Sterker nog het gebruik van de range is kosteloos. Er zijn alleen kosten voor de oefenballen. Ook het gebruik van de app is kosteloos en maakt het mogelijk om al jouw golfdata op te slaan.

Ik heb geen handicap maar wil wel deelnemen.

Geen probleem. Ook zonder handicap kun je gewoon deelnemen. De Trackman Range is namelijk ook erg leuk om het golfspel te leren kennen. Het is namelijk ook een goede start om met de golfsport te beginnen.

Ik wil graag tegen mijn vrienden spelen

Ook dan kan bij ons op de drivingrange. Zo kun je tegen elkaar spelen op St. Andrew, Valderrama, Muirfield Village, PGA National en ruim 200 andere golfbanen. Ben je met een grote groep dan raden we jou aan om even contact op te nemen.

Ik heb geen eigen spullen maar wil wel meedoen

Wij hebben sets om te huren voor het gebruik ervan. Ben je met een groepje is een aantal sets ruim voldoende. Laat het ons wel even vooraf weten dan zetten we het netjes klaar bij ontvangst.

Ik heb geen app maar wil wel op Trackman

Ook zonder de app kun je gewoon gebruikmaken van alle onderdelen van Trackman Range en door het duidelijke menu en het touchscreen kan iedereen snel zelf aan de slag.

Is de competitie ook voor niet leden?

De competitie op de drivingrange is voor iedereen toegankelijk. Abonnementhouders hebben alleen een voordeel op het gebruik van oefenballen. Speel je veel op de range dan is het slim om hier naar te gaan kijken.