Oefenfaciliteiten

Uitgebreide oefenfaciliteiten voor de beginnende en geoefende golfer.

Naast de 18 holes wedstrijdbaan beschikt De Goese Golf over een 9 holes Par-3 baan. Deze golfbaan heeft kortere holes waar u rustig kunt oefenen. Dit biedt volop mogelijkheden om zelfstandig het geleerde in praktijk te brengen.

De 9 holes Par-3 baan is 725 meter lang en zeer uitdagend voor alle type golfers. De ervaren golfer kan het technische, kleinere werk verfijnen en de beginnende golfer krijgt met alle facetten van de golfsport te maken.

De TrackMan Range, puttingreen en chippinggreen zijn vrij toegankelijk voor iedereen die aan zijn of haar spel wilt werken. Individueel of in groepsverband werken aan je golfspel was nog nooit zo leuk! 

Les programma's

Kennis maken met de golfsport of verder werken aan uw spel. Individueel of in groepsverband. Er zijn volop mogelijkheden om uw golfspel te verbeteren.

Kids Programma

Voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar is er een programma gemaakt om op spelenderwijs en heel laagdrempelig kennis te komen maken met de golfsport

PGA Golfprofessionals

Bij De Goese Golf krijgt u les van PGA gecertificeerde golfprofessionals. Zij zullen u op weghelpen naar het gewenste spelniveau.

TrackMan Range

Of je nu een fanatieke golfer bent die zijn spel wil verbeteren, of gewoon een spelletje wil spelen met je vrienden. De TrackMan® Range is golf voor iedereen. En het mooie is: je hoeft géén abonnee te zijn en ook niet te reserveren.

Practice makes Perfect

Wil jij samen met een PGA Professional aan je golfspel werken? Goed idee! Want een goed begin is het halve werk. Je kunt er voor kiezen om één op één les te nemen waarbij de volledige aandacht naar jou gaat. Maar het is ook mogelijk om in groepsverband te lessen waardoor de kosten omlaag gaan. Onze golfprofessionals helpen je door persoonlijke aandacht en feedback gericht je golfspel te verbeteren. Een privéles is geschikt voor beginnende tot ervaren golfers.

DE VOLLEDIGE AANDACHT OP JOUW SPEL - 1 PERSOON

Even de puntjes op de spreekwoordelijke "i" of die vervelende slice uit je spel halen. De PGA Professionals ziet al snel wat er anders moet aan die grip of houding.

30,00 PER 25 MIN
DE VOLLEDIGE AANDACHT OP JOUW SPEL - 1 PERSOON

Samen met de golfprofessional écht verbeteringen maken aan jouw golfspel. Of je nou beter wilt putten, afslaan of chippen. Hier begint jouw lesplan naar een betere golfer.

55,00 PER 55 MIN
SAMEN NAAR MEER SUCCES - 2 PERSONEN

Samen werken aan een lagere handicap, meer spelplezier en betere scores. Een klein uur kun je samen aan gezamenlijke verbeterpunten werken in het tempo dat voor jullie past.

70,00 PER 55 MIN
KENNISMAKEN MET GOLF

Hier begint jullie kennismaking met de golfsport. In 1,5 uur neemt onze PGA Professional jullie mee in de basis slagen van de golfsport. Dat gaat gezellig en leerzaam worden!

15,00 MAX 12 PERS
GOLFSTART LESPAKKET

De beste start in golf begint hier. In drie lessen maak je kennis met de basisslagen van golf. Je krijgt les in een groep beginnende golfers en tussen de lessen door kun je oefenen.

99,00 MAX 12 PERS
OPEN GOLFDAGEN

Meermaals per jaar organiseren wij de Open Golfdagen. Dan kun je op een laagdrempelige manier kennis komen maken met de golfsport. Kom samen met je vrienden kennis maken.

0,00

All - Inclusive Lespakket

Leren golfen is een combinatie van oefenen, spelen en lessen. Jouw professional geeft jou gericht aanwijzingen die je weer zelf kunt gaan oefenen en door te spelen weet je op welk spelonderdeel je de meeste slagen verliest en waar bijsturen dus noodzakelijk is. Dit bijsturen gebeurt natuurlijk weer samen met jouw professional. Dit is dé manier om het golfen op een goede en gezellige manier te leren. 

LESPAKKET BIRDIE

€ 199
In het Birdie Lespakket zit naast 7 groepslessen van een uur ook, 50 oefenballen, het gebruik van een golfset én toegang tot de Par-3 oefenbaan voor maar liefst 2 maanden. Zo kun je tussen de groepslessen door oefenen wanneer het jou uitkomt. Op onderstaande data start er een reeks lessen. Aanmelden kan door een bericht te sturen. Vrijdag 15 april - 20:00 Zaterdag 20 mei - 20:00

LESPAKKET EAGLE

€ 299
In het Birdie Lespakket zit naast 7 groepslessen van een uur ook, 50 oefenballen, het gebruik van een golfset én toegang tot de Par-3 oefenbaan voor maar liefst 2 maanden en 2 rondes golf op de grote baan voor 9 of 18 holes golf vanaf 15:00 uur. Op onderstaande data start er een reeks lessen. Aanmelden kan door een bericht te sturen. Vrijdag 15 april - 20:00 Zaterdag 20 mei - 20:00

LESPAKKET ALBATROS

€ 399
In het Birdie Lespakket zit naast 7 groepslessen van een uur ook, 50 oefenballen, het gebruik van een golfset én toegang tot de Par-3 oefenbaan en grote baan vanaf 15:00 uur voor maar liefst 2 maanden. Op onderstaande data start er een reeks lessen. Aanmelden kan door een bericht te sturen. Vrijdag 15 april - 20:00 Zaterdag 20 mei - 20:00

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie spelen zonder GVB

Onze oefenfaciliteiten en dus ook de Par-3 baan zijn voor iedereen toegankelijk. Hier heb je geen GVB of Handicap 54 voor nodig. Natuurlijk is het spel altijd leuker als je ziet dat het ook lukt. Wij raden dus altijd aan om ook kennis te maken met één van onze PGA Professionals.

Is er een golfshop?

De Goese Golf beschikt, als één van de weinige banen in Zeeland, over een golfshop. In de shop kunt u terecht voor golfschoenen, golfkleding en diverse golfaccessoires. Als je bij ons de grote baan in gaat is het aan te raden om (golf) technische kleding te dragen.

Ik wil graag golfles met vrienden of collega's

Goed idee! Golfen is nog leuker als je dit met vrienden of collega's kunt gaan doen. Vanaf groepjes van 4 personen is het mogelijk om geheel op maat lestrajecten te plannen. Één van de bestaande pakketten of iets helemaal op maat gemaakt

Ik wil graag een spoedcursus golf

Waarom zou jij je GVB of Handicap 54 zo snel mogelijk willen halen. Het zou namelijk niet het (eind)doel moeten zijn. Je wilt de technieken goed in je systeem krijgen en plezier hebben tijdens het golfen. Die handicap komt dan vanzelf wel.

Wat als ik een les moet missen door vakantie?

Onze PGA Professionals zijn zeer flexibel. De les kan altijd wel ingehaald worden met de bestaande groep of bij een andere groep. Ook als je tussendoor op vakantie gaat hoef jij je geen zorgen te maken. Gewoon gaan beginnen met golf!

Ik heb geen eigen spullen maar wil wel lessen

Tijdens de lessen van de lespakketten en ook privélessen zijn er voldoende clubs om te gebruiken. Wil je zelf de baan in gaan dan kun je een set huren. De golfprofessional kan jou ook helpen bij de aanschaf van een beginnersset.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht