Vergaderen

Wil jij nóg meer uit je meetings halen? Kom naar De Goese Golf en kom tot goede ideeën in een inspirerende omgeving.

De meeste vergaderingen vinden plaats op kantoor en worden even snel tussendoor gedaan. In de agenda wordt een tijdstip ingeschoten en vervolgens komen jullie een uur bij elkaar om de belangrijke zaken te bespreken. Soms heb je het veel te druk voor de vergadering, maar je moet er toch bij zijn… En terwijl je bij de vergadering zit, ben je er niet helemaal bij, omdat je met je hoofd bij je drukke agenda zit. Komt dit je bekend voor? Wellicht is een goed idee om vergaderen buiten kantoor aan het team te introduceren! Grote kans dat jullie daarna met creativiteit, goede ideeën en duidelijke plannen terug naar kantoor gaan. 

Door te vergaderen op een externe locatie worden de vaste rolpatronen gemakkelijker los gelaten. Een nieuwe omgeving nodigt uit om op een andere manier met elkaar om te gaan en daardoor leren collega’s elkaar op een andere manier kennen. Om de vergadering nog effectiever te maken, combineer je deze met een inspirerende activiteit. Dit kan een verfrissende wandeling zijn, maar ook een actieve golfclinic. Wij denken graag mee over de mogelijkheden!

Gratis Wifi

Natuurlijk kunt u tijdens de vergadering gebruik maken van het gratis Wifi netwerk. Ongeacht met hoeveel mensen u bent de snelheid blijft goed.

Draadloos

Vanaf uw laptop uw beeld delen op het grote scherm aan alle aanwezigen. Geen probleem! Met het systeem dat wij hebben kunt u vanaf iedere plek het beeld delen.

Dé ideale locatie

Onbezorgd en gratis parkeren, heerlijk eten en drinken, volop activiteiten mogelijk en midden in een prachtige omgeving.

Tarieven

Wij houden het graag simpel en daarom hanteren wij dag en halve dag prijzen voor onze zalen 

BANQUETING

In onze Banqueting Brochure staat een overzicht van alle mogelijkheden die wij bieden voor events.

Waarom buiten de deur vergaderen ?

Het verhoogt de inspiratie

De vier muren van je kantoorruimte zijn prima, maar laten na al die jaren weinig meer aan de verbeelding over. In een inspirerende omgeving maak je de beste besluiten. Een inspirerende omgeving vinden is helemaal niet moeilijk. Kies voor een locatie in het groen. Zo’n unieke locatie prikkelt de zintuigen en dat zorgt voor goede ideeën. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat vergaderen op een externe locatie de effectiviteit verhoogd en de concentratie bevorderd!

Het creëert urgentiebesef

’s Morgens vroeg rijden alle werknemers zelf al naar de perfect bereikbare vergaderlocatie. Met als enige reden: vergaderen! Doordat je investeert in een vergadering op een externe locatie geef je direct een bepaalde lading en prioriteit aan de onderwerpen die op de agenda staan. De werknemers zijn hierdoor minder snel geneigd om zich af te melden en stellen zich actiever op door de verwachtingen die je als organisator schept.

Weg van alle bezigheden

Er komt geen collega binnen om snel iets te vragen en niemand loopt weg voor een telefoontje. Tijdens een vergadering buiten de deur hebben werknemers minder de neiging om iets anders te gaan doen. Klokslag 12:30 geniet iedereen van lekkere kop koffie en een caesar salade of een broodje geitenkaas, om daarna weer fris in de startblokken te stappen. Bovendien vind je op een vergader locatie natuurlijk alle audiovisuele middelen die je nodig hebt. Je wordt compleet ontzorgd en daardoor kan iedereen zich focussen op het doel van deze dag.

Het zorgt voor een betere samenwerking

Door te vergaderen op een externe locatie worden de vaste rolpatronen gemakkelijker los gelaten. Een nieuwe omgeving nodigt uit om op een andere manier met elkaar om te gaan en daardoor leren collega’s elkaar op een andere manier kennen. Om de vergadering nog effectiever te maken, combineer je deze met een inspirerende activiteit. 
Dit kan een verfrissende wandeling zijn, maar ook een actieve teambuildingsactiviteit. We denken graag mee over de mogelijkheden!

Neem telefonisch contact op

Klik op het icoontje

WhatsApp met ons

Klik op het icoontje

Adres De Goese Golf

Krukweg 31 4465 BH Goes Nederland

Informatieaanvraag Vergadering