Nieuws

Bij ons is het iedere dag feest. Toch zijn er dagen die je echt niet mag missen!

De Goese Golf bruist! Dé golflocatie van Zeeland biedt je leuke, bijzondere, unieke en spannende evenementen en activiteiten. Bekijk ons aanbod aan evenementen in onze agenda. Met wie je ook gaat, leuk wordt het sowieso! En als je niet kunt kiezen, kom je toch gewoon een dagje terug?

Onderstaan Activiteiten & Events zijn voor iedereen te bezoeken. Hier hoef je écht geen abonnement voor te hebben bij onze golfclub. Bij ons is iedereen welkom. Of dat nou is voor een mooi glas wijn, heerlijk diner of één van de vele events.

ACTIVITEITEN & EVENTS

Er is volop te beleven bij De Goese Golf. En dat is écht niet alleen voor abonnementhouders. Gelukkig vinden steeds meer mensen De Goese Golf. Dit kan zijn voor een kop koffie, lekkere hap eten of mooi glas wijn op het terras. Ook jij bent van harte welkom! Je bent iedere dag welkom om langs te komen maar op onderstaande dagen is het nog leuker om langs te komen. 

Naast onderstaande events zijn er voor onze abonnementhouders volop wedstrijden voor beginners en gevorderde golfers. Deze kun je in je persoonlijke profiel online terugvinden en daar kun je ook direct aanmelden. Onderaan de pagina kun je ook de clubkalender downloaden.

APRIL

START WOENSDAGAVOND

woensdag 3 april - 17:00 uur
Al jaren lang een succes bij De Goese Golf en niet meer weg te denken uit de jaarkalender. En dus ook niet uit jouw agenda. Deze 9 holes wedstrijd wordt van april tot en met september gespeeld en is voor alle niveaus. Deze avonden leer je niet alleen de baan beter kennen, jouw spel verbeteren maar hier maak je ook nieuwe golfvrienden waarmee je ook op andere dagen van de week kunt afspreken. Na afloop serveren wij een heerlijke dagschotel.

THE MASTERS

maandag 8 april
De Masters is volgens velen het golfevent van het jaar. Al jaren lang strijden de beste golfers van de wereld tegen elkaar voor het felbegeerde groene jasje. In deze week serveren wij een Masters Burger zodat je met een bord op schoot de beelden kunt zien op de televisie in het restaurant. Voor de niet abonneehouders is er een mooie actie voor 9 holes golf inclusief een Masters Burger.

MYSTERY CHEF

Dinsdag 23 april - 18:00 uur
Wie staat er vandaag in de keuken? Dat weet je (nog) niet maar dat het lekker gaat worden mag duidelijk zijn. Dit duo is relatief nieuw in Zeeland maar zit met regelmaat vol. Nadat ze beide in verschillende sterrenzaken hebben gewerkt zijn ze voor zichzelf begonnen. Het is mogelijk om uw ronde golf te combineren met een arrangement van de Mystery Chef. Bekijk de website voor meer informatie.

MEI

DAUWTRAPPEN

donderdag 9 mei - 06:30 uur
Waar kun je nou beter dauwtrappen dan op de golfbaan. Deze gezelligheids 9 holes wedstrijd vroeg in de morgen gaat erg gezellig worden. Ook nu mag je als abonneehouder weer iemand meenemen. Na afloop van de wedstrijd ontbijten we gezamenlijk en kijken we wie er in de prijzen is gevallen. Zet jij ook jouw wekker en speel je met ons mee. We slaan om 06:30 uur af en verzamelen om 06:00 voor een kop koffie en lekkernij.

OPEN GOLFDAG

zaterdag 11 mei - hele dag
Maar hoe begin je met golf? Vaak op aanraden van iemand anders die al verknocht is geraakt met de sport. Voor een toegankelijke kennismaking met golf zijn de laagdrempelige Open Golfdagen bij De Goese Golf. Kom langs voor één van de gratis lessen, een ronde op de Par 3 baan of voor een mooi glas wijn op het terras. Je bent van harte welkom! Tijden golfclinics volgen spoedig.

MOEDERDAG

zondag 12 mei - 14:30 uur
Golf is een familiesport en dat proberen wij uit te dragen bij De Goese Golf. Daarom vieren wij ook graag dagen als Moederdag. Op deze dag kunnen alle moeders en grootmoeders bij ons genieten van een High Wine op het terras en een heerlijke behandeling voor de voetjes. Dit kan natuurlijk ook na ronde 9 of 18 holes golf als jullie er een dagje uit van willen maken. Ook heel leuk om cadeau te krijgen of om cadeau te geven.

JUNI

RELATIEDAG DE GOESE GOLF

dinsdag 4 juni - hele dag
Vandaag op de relatiedag van De Goese Golf bedanken wij al onze relaties voor hun loyaliteit. Dit jaarlijks terugkomende golfevent is een dag die je niet wil missen maar wel alleen toegankelijk voor onze zakelijke abonnementhouders en leveranciers. Wij staan te poppelen om deze dag weer onvergetelijk te maken.

VADERDAG

zondag 16 juni - 19:00 uur
Waar maak je papa nou écht blij mee op vaderdag? Dat is een ronde golf in alle rust. Daarom kunnen alle papa's bij ons komen golfen en krijgen de kinderen gratis toegang bij Spelerij De Vierlinden. Ben je geen abonneehouder maar wil je wel gebruik maken van deze actie? Ook de vaders die een 9 of 18 holes greenfee kopen kunnen gebruik maken van deze actie.

ZOMERAVOND WANDELING

vrijdag 21 juni - 19:00 uur
Normaliter is de golfbaan alleen toegankelijk voor golfende bezoekers maar daar komt nu verandering in! Op de langste dag van het jaar is De Goese Zomeravond Wandeling. Aanmelden kan voor een wandeling van 6,5 kilometer maar voor de ouders met kinderen bestaat ook de mogelijkheid om 3 kilometer te kiezen.

JULI

SUMMERPARTY

zaterdag 6 juli - 19:00 uur
De zomervakantie gaat beginnen en dat willen wij graag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij de puttinglounge met de BBQ erbij, cocktails en een heerlijk muziekje van onze huis dj. Natuurlijk zullen we ook golfen en leuke spellen spelen op de punttinggreen. Kom jij met ons vieren dat de zomer gaat beginnen?

ELFTALLETJE BITTERBALLEN

tijdens het EK voetbal
Op zondag 14 juli start het EK voetbal in Duitsland. Natuurlijk is ook Oranje hierbij aanwezig en gaan wij er vanuit dat onze Oranje Leeuwen de Cup mee naar huis nemen. Daarbij kunnen zij alle steun gebruiken en daarom zenden wij de wedstrijden van Oranje allemaal uit. Tijdens deze wedstrijden maken wij van het portie van 8 bitterballen er 11 van voor dezelfde prijs.

THANK GOLF IT'S FRIDAY

vrijdag 26 juli - 18:30 uur
Steeds meer jongeren weten de weg naar De Goese Golf te vinden. Omdat zij vaak door verplichtingen niet kunnen deelnemen aan de herendag en damesdag organiseren wijThank Golf It's Friday. Een 9 holes wedstrijd na werktijd met aansluitend een drankje. Vanaf mei tot en met september de laatste vrijdag van de maand. Voor golfers van 18 tot ongeveer 45.

AUGUSTUS

Business Golf

dinsdag 6 augustus - 17:00 uur
In de maand augustus is de Business Battle geopend voor alle golfende ondernemers in Goes en omstreken. U kunt mee doen voor de dagwinst maar het leaderboard is alleen voor onze zakelijke leden. Een mooie gelegenheid om ondernemers en De Goese Golf te leren kennen. Het is een 9 holes wedstrijd en diesluiten wij af met elkaar in het restaurant met een menu van onze chef.

FAIRWAY FESTIVAL

23,24 en 25 augustus
Maar hoe begin je met golf? Vaak op aanraden van iemand anders die al verknocht is geraakt met de sport. Voor een toegankelijke kennismaking met golf zijn de laagdrempelige Open Golfdagen bij De Goese Golf. Kom langs voor één van de gratis lessen, een ronde op de Par 3 baan of voor een mooi glas wijn op het terras. Je bent van harte welkom! Tijden golfclinics volgen spoedig.

FORMULE 1

zondag 25 augustus - hele dag
De strijd op het uitdagende circuit van Zandvoort belooft een spannende Formule 1 race te worden! En natuurlijk een strijd die wij uitzenden op groot scherm in het clubhuis. Leuk voorafgaand of na afloop van jouw ronde golf onder het genot van een mooi glas wijn, ijskoud biertje of bord eten op schoot. Zal onze Max ook dit jaar weer als eerste over de finish komen?

SEPTEMBER

SPETTEMBER

de hele maand september
Altijd al willen kennismaken met de golfsport sluit dan een proefmaand af in de maand september. U kunt dan voor € 200,00 ongelimiteerd gebruik maken van alle faciliteiten van De Goese Golf. De grote baan, de kleine baan en de drivingrange. U kunt ook deelnemen aan de clubactiviteiten. Als u daarna besluit om van 1 oktober tot 31 december 2025 lid te worden dan ontvangt u die € 200,00 als korting!

FAMILY CUP

zondag 1 september - 11:30 uur
Op deze dag is de Par 3 baan het toneel voor dé familiestrijd van De Goese Golf. Speel samen met jouw kind of kleinkid tegen andere deelnemers. De wedstrijd bestaat uit twee rondes op de Par 3 baan en er zal gespeeld worden in 2 leeftijdscategorieën. Natuurlijk sluiten we de avond af op het terras met een heerlijke hamburger van de Big Green Egg en een toetje voor de kids. Doe jij ook mee?

OESTERPARTY

zaterdag 28 september
Get ready voor een onvergetelijke Oesterparty bij De Goese Golf. Op 28 september slaan De Goese Golf & Het Roem van Yerseke de handen in één en duiken we in een zee van smaak en gezelligheid. Van 15:00 tot 18:00 uur verwelkomen we je voor een heerlijke middag met verse oesters en verfrissende bubbels. Natuurlijk serveren wij ook andere happen mocht u geen oester lusten.

OKTOBER

ZEEUWSE STROKEPLAY

Zaterdag 5 oktober
Op zaterdag 5 oktober 2024 gaan de beste spelers van de Zeeuwse golfclubs weer strijden om de kampioenstitel van Zeeland. Het wordt op de prachtige en uitdagende baan van Golfclub Oostburg gespeeld. Een kampioenschap die voor het eerst gespeeld werd in 1997 op de Goese Golf en ondertussen een jaarlijks event is voor topgolfers van Zeeuwse Clubs. Doe mee met de maandbekers en win een deelname aan deze competitie.

GREENKEEPERS REVENGE

zaterdag 12 oktober - 12:00 uur
Met een knipoog en de nodige ondeugendheid zullen de greenkeepers het golfparcours omtoveren tot een waar lachfestijn. Ze plaatsten gekke obstakels en verrassende uitdagingen op de baan, waardoor de golfers voor de nodige hilarische momenten kwamen te staan. Van omgekeerde holes tot verstopte bunkers, het kan niet gek genoeg zijn. Durf jij de uitdaging aan om deze baan te spelen zoals je nog nooit gedaan hebt? Natuurlijk sluiten de greenkeepers aan bij het diner.

BIERFEST OP DE RANGE

zaterdag 19 oktober
é du, partymacher! Haal je dirndls en lederhosen uit de kast want op zaterdag 19 oktober vindt de Schönste und Größte Golf Bierfest van den Niederlanden plaats. Ballenslaan, spellen spelen op de TrackMan Range, foute muziek, bokworst en koude pils. Alle ingrediënten voor een gezellige avond op de range. Voor € 10,- per persoon ontvang je onbeperkt ballen en hapjes die passen bij het thema.

NOVEMBER

Winters Lespakket

woensdag 1 november
De winterperiode breekt aan, waardoor de kans groot is dat u minder vaak uw club in uw handen heeft. Blijf daarom in vorm door deel te nemen aan onze leerzame en gezellige wintertrainingen. In overleg met onze golfpro Rinus komen alle onderwerpen aan bod. De wintertraining (8 lessen van 1 uur) wordt gegeven in groepen van 4 tot 6 personen in de periode november t/m februari. Iedere les word er gestart met een gemeenschappelijke warming-up.

MYSTERY CHEF

woensdag 6 november
Wie staat er vandaag in de keuken? Dat weet je (nog) niet maar dat het lekker gaat worden mag duidelijk zijn. Dit duo is relatief nieuw in Zeeland maar zit met regelmaat vol. Nadat ze beide in verschillende sterrenzaken hebben gewerkt zijn ze voor zichzelf begonnen. Het is mogelijk om uw ronde golf te combineren met een arrangement van de Mystery Chef. Bekijk de website voor meer informatie.

Let's Go Wild

zaterdag 16 november
Speel mee in de Wildwedstrijd van De Goese Golf. Deze is, net als alle ander fun wedstrijden, toegankelijk voor zowel abonnementhouders als gasten. We spelen 18 holes golf en sluiten de dag af met een heerlijk Wild Menu van onze Chef Koen. Daarnaast verzorgen wij een aantal lekkernijen in de baan die passen bij het thema: Let's Get Wild. Het is de laatste clubwedstrijd van het jaar en wij willen het seizoen mooi afsluiten. Speel jij met ons mee?

DECEMBER

TRACKMAN WINTER CUP

december - maart
Wie wint er de eerste TrackMan Winter Series van De Goese Golf.

KERSTBORRELS

december
De Goese Golf is de ideale locatie voor jouw kerstborrel.

JINGLE BALLS

zaterdag 21 december
Vier met ons de kerst op de TrackMan Driving Range.
BEKIJK HIER DE CLUBKALENDER

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht