Women Love Golf

De Goese Golf lanceert
"Women Love Golf".
Kom op ladies, let's tee up!

De Goese Golf is er veel aan gelegen om in de nabije toekomst nog meer vrouwen en meisjes op de golfbaan te zien. Immers, golf is net zo goed een sport voor vrouwen als voor mannen en vrouwen beleven er enorm veel plezier aan als ze eenmaal die eerste stap genomen hebben. De Goese Golf zet vol in om de sport nog aantrekkelijker en nog laagdrempeliger te maken en om nog meer vrouwen te laten beginnen met golf.

Met het Women Love Golf programma kunnen vrouwen in groepsverband leren golfen. Dit lestraject is er voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een fijne en gezonde sport in het groen vol sportiviteit en gezelligheid. Na deze lesreeks kun je zelfstandig of met jouw nieuwe vriendinnen de baan in. Jong en oud, iedereen is welkom!

Het lestraject kost € 149,95 per persoon. Dat is inclusief gebruik van materiaal, oefenballen, toegang tot de kleine baan en een welkomstdrankje bij de eerste les.  Schrijf jezelf in op deze pagina en leer samen met andere voruwen golfen.

Stappenplan

Meedoen is simpel en ontzettend leuk. Daarnaast is golfen heel gezond voor geest en lichaam.

Stap 1.

Stap 2.

Stap 3.

Trommel jouw vriendinnen op en doe mee aan het Women Love Golf lesprogramma. Kies een datum uit op onderstaand inschrijfformulier en de lessen zijn 7 weken achter elkaar. Natuurlijk ontvang je van ons een bevestiging van jouw aanmelding.

Meerdere dagen vooafgaand aan de eerste les ontvang je van ons een mail met alle benodigde informatie om de les goed te starten. De eerste les starten we 30 minuten eerder om onder het genot van een kop koffie/thee met elkaar kennis te maken.

De lessen gaan beginnen in de eerste week van mei. Daarna lopen de lessen op wekelijkse basis door. Tussendoor kun je natuurlijk oefenen. Na jouw aanmelding sturen wij een bevestiging. Na het lestraject is het de bedoeling dat je zelfstandig de kleine baan op kunt.

Aanmelden

AANMELDEN

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht