Golfclinic

Een golfclinic staat garant voor een onvergetelijke dag op De Goese Golf!

Een evenement is voor veel bedrijven dé ideale wijze om medewerkers te belonen, relaties te bedanken of om samen met hen een feestelijke aangelegenheid te vieren. Maak van de gelegenheid gebruik en plan gedurende de dag een zakelijke speech, training, workshop, teambuilding activiteit of vergadering, dan slaat u twee vliegen in één klap!

Bij De Goese Golf bezorgen wij jou en jouw gasten graag een onvergetelijke ervaring! Op basis van jouw briefing ontwikkelen wij een uniek maatwerk concept dat optimaal aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. Dankzij onze ruime ervaring, beschikken wij over talloze ludieke ideeën om het event nog spectaculairder te maken.

Een golfclinic in combinatie met

Golfclinic worden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat georganiseerd en zijn voor iedere gelegenheid het perfecte uitje.

Vergadering

Even sportief de vergadering afsluiten voor een opgeruimd hoofd. Of juist het overleg met een golfclinic starten voor frisse energie?

Drinks & Bites

Populair bij vriendengroepen en collega's. Een borrel met toch een sportief element in de buitenlucht.

Menu van de chef

Combineer uw golfclinic met een Live Cooking BBQ op het terras. Nog even de winnaar in het zonnetje zetten en de dag is geslaagd.

Het leukste bedrijfsuitje

Een golfclinic is dé ideale manier om op een leuke en gezellige wijze kennis te maken met de golfsport. Maar ook om op een andere manier kennis te maken met jouw collega's. Na afloop gezamenlijk nagenieten met een borrel op het terras.

Tarieven & Pakketten

Tijdens een golfclinic komen alle facetten van het golfspel aan bod. en Of dit nou is met de familie, collega's of vrienden een clinic staat garant voor een onvergetelijke dag! We adviseren u graag en doen een voorstel op maat. Laat uw gegevens achter in het formulier en wij nemen zeer spoedig contact met u op.

Golfclinic 2 uur

Tijdens de clinic maakt u kennis met alle onderdelen van de golfsport. De clinics worden gegeven door onze PGA gecertificeerde golfprofessionals.

€ 35,00 Per persoon vanaf minimaal zes personen
Golfclinic 2,5 uur

Tijdens de clinic maakt u kennis met alle onderdelen van de golfsport. De clinics worden gegeven door onze PGA gecertificeerde golfprofessionals.

€ 40,00 Per persoon vanaf minimaal zes personen
Golfclinic 3 uur

Tijdens de clinic maakt u kennis met alle onderdelen van de golfsport. De clinics worden gegeven door onze PGA gecertificeerde golfprofessionals.

€ 42,50 Per persoon vanaf minimaal zes personen
Golfclinic 3,5 uur

Tijdens de clinic maakt u kennis met alle onderdelen van de golfsport. De clinics worden gegeven door onze PGA gecertificeerde golfprofessionals.

€ 45,00 Per persoon vanaf minimaal zes personen
Greenfee Par-3 in combinatie met clinic

Mogelijkheid om het geleerde van de clinic aansluitend in praktijk te brengen op onze Par-3 baan. Met een leuk wedstrijdelement de perfecte afsluiting van jullie golfclinic.

€ 10,00 Per persoon
VRAGEN OF MEER INFORMATIE

Meest gekozen golfclinic pakketten

CLINIC & BORREL

€ 40 p.p.
Een twee uur durende golfclinic met na afloop borrelhapjes. Per persoon serveren wij een mix van 4 verschillende borrelhapjes per persoon. De genuttigde drankjes zijn op nacalculatie. Na de golfclinic even nagenieten op het terras of in het restaurant. Erg populair onder teamuitjes van de voetbal en hockey.

CLINIC & MOSSELEN

€ 60 p.p.
De mosselen op De Goese Golf worden alom geroemd. Ook niet zo gek want deze worden dezelfde ochtend nog opgepikt in Yerseke. Verser gaat het dan ook niet worden. In combinatie met een 2,5 uur durende clinic een zeer populair arrangement voor personeel uitjes en relatiedagen.

CLINIC & WEDSTRIJD

€ 37,50 p.p.
Misschien wel het meest gekozen pakket bij De Goese Golf. In 1,5 uur krijg leer je van de PGA professionals de basistechnieken. Goed opletten want daarna ga je de Par 3 baan op. De technieken die je net geleerd hebt gelijk in de praktijk brengen en afsluiten met een wedstrijdelement. Dat gaat gaaf worden!

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie spelen zonder GVB

Onze oefenfaciliteiten en dus ook de Par-3 baan zijn voor iedereen toegankelijk. Hier heb je geen GVB of Handicap 54 voor nodig. Natuurlijk is het spel altijd leuker als je ziet dat het ook lukt. Wij raden dus altijd aan om ook kennis te maken met één van onze PGA Professionals.

Zijn er ook clinics voor minder dan 6 personen?

Wij organiseren golfclinics vanaf 6 personen. Tot 6 personen noemen wij dit groepslessen van de PGA Professional. Geen zorgen dus, dit lijkt heel erg elkaar en minstens net zo leuk! We maken gewoon iets op maat voor jullie.

Welke kleding draag je met een clinic?

Een golfclinic is een sportief uit. Draag dus vooral iets waar jij je goed in kunt bewegen en prettig voelt. Trainingspakken zie je eigenlijk niet zo vaak op de golfbaan maar als jij je daar lekker in voelt moet je dat gewoon doen. Als je de smaak te pakken hebt luisteren de kleding etiquette iets nauwer. Daarnaast schoenen met een gladde zool voor als je de baan in gaat. Liever geen hockey schoenen, voetbalschoenen of naaldhakken.

Kun je met een clinic ook de grote baan op?

De grote baan is fantastisch. Een wandeling van ruim 8 kilometer (18 holes) met alleen maar uitdagingen onderweg. Sportief en gezond. Toch heb je hier wel enige ervaring voor nodig. Het is ook gewoon leuker om de baan in te gaan als je weet wat je aan het doen bent,. Daarom vragen we minimaal baanpermissie of handicap 54 voordat je de baan omgaat. Niet alleen voor ons maar vooral voor jezelf. Pak de start van jouw golf carrière op met de golfprofessional.

Wat als ik een les moet missen door vakantie?

Onze PGA Professionals zijn zeer flexibel. De les kan altijd wel ingehaald worden met de bestaande groep of bij een andere groep. Ook als je tussendoor op vakantie gaat hoef jij je geen zorgen te maken. Gewoon gaan beginnen met golf!

Ik heb geen eigen spullen maar wil wel lessen

Tijdens de lessen van de lespakketten en ook privélessen zijn er voldoende clubs om te gebruiken. Wil je zelf de baan in gaan dan kun je een set huren. De golfprofessional kan jou ook helpen bij de aanschaf van een beginnersset.

Uw evenement op De Goese Golf?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geslacht