Business

Op de golfbaan is het goed zaken doen

Netwerken en golf, gaan erg goed samen. Op de golfbaan is het goed zaken doen. Je treft er gemakkelijk mede-ondernemers, de omgeving is ontspannen en je deelt op voorhand al een belangrijke interesse en dus een gespreksonderwerp: golf! Wanneer je 9 holes loopt ben je zo’n twee uur onderweg. Tussen je slagen door loop je samen door de prachtige natuur. Die tijd kan je prima gebruiken om elkaar beter te leren kennen. Want dat is waar het bij netwerken om draait: het opbouwen van langdurige waardevolle relaties. Bovendien voer je in de golfbaan hele andere gesprekken dan op kantoor. Bij het golfspel loop je naast elkaar over de golfbaan en trek je samen op. Toch speelt ieder zijn eigen spel. Die ontspannen manier van communiceren, maakt dat je op de golfbaan vaak meer progressie boekt dan velen andere netwerkmeetings. En tot slot legt het golfspel als geen ander het karakter van je relatie, collega of zakenpartner bloot. Perfectionist, bloedfanatiek of gezelligheidsgolfer. Na een ronde golf weet je precies wat je aan elkaar hebt!

Een zakelijk abonnement dat past

Wil jij ook onderdeel uit maken van onze Business Club? Wij bieden verschillende pakketten die voor jou of de hele zaak te gebruiken zijn.

Business Battle

Elkaar leren kennen op gezellige en sportieve bijeenkomsten? Dan is de Business Battle iets voor jou. Tijdens een reeks wedstrijden gaan wij met elkaar de strijd aan voor de felbegeerde overwinning en eeuwige roem.

Jouw vergaderruimte buiten de deur

Een externe vergaderplek zorgt voor inspiratie en frisse inzichten. Het maakt de bijeenkomst net iets creatiever en speelser waardoor er eerder nieuwe ideeën ontstaan.

Dé manier om uw netwerk te vergroten. Is een abonnement dan ook zakelijk aftrekbaar?

De Goese Golf vermeldt op de jaarlijkse factuur dat het zakelijke abonnement sponsorkosten betreft. Dat is het naar ons inziens namelijk ook. Sponsorkosten kunnen volledig aftrekbaar zijn indien er sprake is van een zakelijk belang. Dit is bijvoorbeeld het geval als de ondernemer als tegenprestatie naamsbekendheid krijgt in de vorm van een prominente vermelding van de bedrijfsnaam op een reclamebord. Dit is bij een zakelijk abonnement bij de Goese Golf dan ook het geval.

Een zakelijk abonnement helpt u namelijk bij het in contact komen met potentiële klanten of leveranciers, het vergoten van uw naamsbekendheid, het werven van personeel en zorgt voor regionale binding.

Voor veel ondernemers is golfen dus nog steeds een favoriete manier van netwerken. Het draagt immers bij aan een goede bedrijfsvoering. 

Maak naam op de baan

Wij helpen jou graag met het vergroten van jouw naamsbekendheid. Met jouw vermelding op bijvoorbeeld onze holes, scorekaarten, driving ranges of buggy’s komt u maar liefst direct onder de aandacht van ruim duizenden golfers per jaar. Slim én waardevol.

Onze Business Club Leden

Voor veel van onze business club leden is golfen een favoriete manier van netwerken. De Goese Golf is daarom ook dé ideale ontmoetingsplaats voor het Zeeuwse bedrijfsleven. Kom langdurige waardevolle relaties opbouwen bij de Business Club van De Goese Golf.

Een uitdagende golfbaan in een typisch Zeeuws landschap met een gastvrije brasserie.

Felipe

GO Remarketing Solutions

Een prachtige golfbaan om na een drukke werkdag te ontspannen midden in de natuur.

Margreet

The Branding Boutique

Hier kom ik graag samen met mijn zakelijke relaties voor een ronde golf en goede lunch.

Michel

4U Group Personeelsdiensten

Bel direct met ons

Klik op het icoontje

Stuur ons een e-mail

Klik op het icoontje

Adresgegevens

Krukweg 31 4465 BH GOES