Een abonnement dat bij jou past

Ontspanning, gezondheid, sporten en nieuwe vriendschappen onder een dak! Welcome to the club!

In iedere levensfase is het effectief om te investeren in bewegen. Toch heb je niet in elk van deze levensfases voldoende tijd om ongelimiteerd gebruik te maken van jouw abonnement. Daarom hebben wij een abonnement dat past bij jouw levensfase. We helpen je graag hierin de beste keuze te maken.

De reden dat je lid wordt van de club is heel uiteenlopend. Golf is écht een calorieën-burner, te beoefenen door jong en oud en de kans op blessures is zeer gering. Daarnaast is het echt een familiesport die je met het hele gezin kunt beoefenen. Het is technisch zeer uitdagend maar met een beetje doorzettingsvermogen krijgt iedereen de basistechnieken snel onder de knie.

 

Bij De Goese Golf kom je direct in een zeer sociale omgeving terecht. Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten. Gevorderde of beginnende speler, jong of minder jong, veel of weinig tijd, ontspanning of prestatief, man of vrouw: De Goese Golf biedt voor ieder wat wils.

KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

Kids Club
Tot 16 jaar

Krijgen de mogelijkheid om een lespakket van 10 groepslessen te kopen voor € 90,00. Een traject van 10 lessen start voor de vakantie en één start na de vakantie.

Kosteloos
Juniors
Tot 26 jaar

Ongelimiteerd genieten van het golfspel en deelnemen aan alle clubactiviteiten. Dat kan met het Junioren abonnement van De Goese Golf. Met dit abonnement kun je 3 dagen vooruit online reserveren.

45 per maand
Volwassenen Gelimiteerd
Tot 46 jaar

Je ontvangt 40 rondes 9 holes golf. Gratis op de Par 3 baan. Met dit lidmaatschap kun je ook aan alle activiteiten meedoen.

65 per maand
Volwassenen Ongelimiteerd
Ongelimiteerd en alle voordelen

Ongelimiteerd genieten van het golfspel en De Goese Golf. Twee gratis introducé mogelijkheden. Met dit abonnement kun je al 6 dagen vooruit een starttijd te reserveren.

140 Per maand
Na Werktijd
Omdat er na een werkdag nog volop tijd is om te golfen

Maximaal 3 dagen vooruit reserveren. Op weekdagen speel je vanaf 16:00 uur en alle weekenden, alle vakanties (regio zuid) en alle dagen in de maanden november tot maart speel je vanaf 14:00 uur. Gratis op de Par 3 baan.

85 per maand
Par 3
Alle voordelen een abonnement op de kleine baan

Maximaal 6 dagen vooruit reserveren. Volledig speelrecht op Par 3. Je ontvangt eenmalig een ronde op de grote baan.

42,50 per maand

Een abonnement loopt te alle tijde tot 31 december van het lopende jaar. De kosten worden het eerste jaar naar rato berekent. Wanneer gekozen wordt voor betaling per maand dient deze plaats te vinden via automatische incasso. Betaal je het abonnement in een keer dan ontvang je een betalingskorting. 

Familie Abonnement

Als beide ouders een abonnement hebben bij De Goese Golf dan is het abonnement van de kinderen tot 26 jaar kosteloos.

Ervaringsdeskundigen

Een uitdagende golfbaan in een typisch Zeeuws landschap met een gastvrije brasserie.

Henriëtte

Heerlijk in de buitenlucht en toch ook sportief bezig zijn. Veel bekende gezichten.

Jeroen

Ik speel zelf graag een ronde maar doe ook graag mee aan de verschillende activiteiten.

Ellen

Stuur ons een e-mail

Klik op het icoontje

Whatsapp met ons

Klik op het icoontje

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier in bij interesse in één van onze abonnementen. Wij nemen dan spoedig met u contact op.