Een abonnement dat bij jou past

Ontspanning, gezondheid, sporten en nieuwe vriendschappen onder een dak! Welcome to the club!

In iedere levensfase is het effectief om te investeren in bewegen. Toch heb je niet in elk van deze levensfases voldoende tijd om ongelimiteerd gebruik te maken van jouw abonnement. Daarom hebben wij een abonnement dat past bij jouw levensfase. We helpen je graag hierin de beste keuze te maken.

De reden dat je lid wordt van de club is heel uiteenlopend. Golf is écht een calorieën-burner, te beoefenen door jong en oud en de kans op blessures is zeer gering. Het is technisch zeer uitdagend maar met een beetje doorzettingsvermogen krijgt iedereen de basistechnieken snel onder de knie. 

Bij De Goese Golf kom je direct in een zeer sociale omgeving terecht. Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten. Gevorderde of beginnende speler, jong of minder jong, veel of weinig tijd, ontspanning of prestatief, man of vrouw: De Goese Golf biedt voor ieder wat wils.

Voor iedereen

Van ervaren golfer tot beginner en van jeugd tot volwassene onze verschillende abonnementen bieden voor iedereen een mogelijkheid om lid te worden van De Goese Golf.

Kids Club

Voor de jongste jeugd is golfen en leren golfen nu wel heel aantrekkelijk. Een abonnement van De Goese Golf Kids Club is helemaal gratis. Om te leren golfen bieden wij een laagdrempelig lespakket aan met leeftijdsgenoten.

Familie Abonnement. Als beide ouders een abonnement hebben dan spelen de kinderen, ongeacht het aantal, tot en met 25 jaar oud helemaal kosteloos.

Minder tijd of Beginner?

Heeft u wat minder tijd om te spelen of bent u onlangs met golf gestart? Dan is ons Par-3 speelrecht lidmaatschap misschien iets voor u: ongelimiteerd gebruik maken van de 9 holes Par-3 baan, oefenfaciliteiten en deelname aan Par-3 wedstrijden.

Met het Na Werktijd abonnement speelt u op weekdagen na 16:00 uur en in het weekend en vakanties (regio zuid) na 14:00 uur onbeperkt op de Wedstrijdbaan. Het abonnement is inclusief onbeperkt speelrecht op de Par-3 baan!

Ongelimiteerd Genieten

Bent u op zoek naar ongelimiteerd genieten van het golfspel en de mogelijkheid om deel te nemen aan alle activiteiten van de club? Dan is een Volwassen Ongelimiteerd abonnement dé uitkomst.

Voor een aantal leeftijdscategorieën bieden wij ook de mogelijkheid aan om een Gelimiteerd Abonnement bij De Goese Golf. Ook hiermee kunt u deelnemen aan de clubactiviteiten

KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

Kids Club
Leeftijd 6-15 jaar

Krijgen de mogelijkheid om een lespakket van 10 groepslessen te kopen voor € 85,00. Een traject van 10 lessen start voor de vakantie en één start na de vakantie. Deelname aan alle clubactiviteiten voor de jongste jeugd.

0 Kosteloos
Juniors
16-25 jaar

Ongelimiteerd genieten van het golfspel en deelnemen aan activiteiten. Maximaal 3 dagen vooruit online reserveren.

40 per maand
Jong Volwassenen
Tot 35 jaar

Maximaal 3 dagen vooruit online reserveren. Maximaal 25 rondes 18 holes of 50 rondes 9 holes. Gratis op de Par 3 baan. Met dit lidmaatschap kunt u ook aan alle activiteiten meedoen.

60 per maand
Een club voor het hele gezin

Als beide ouders abonnementhouder zijn spelen de kinderen tot 25 jaar gratis (excl. lessen).

Volwassenen Gelimiteerd
Tot 45 jaar

Maximaal 3 dagen vooruit online reserveren. Maximaal 30 rondes 18 holes of 60 rondes 9 holes. Gratis op de Par 3 baan. Met dit lidmaatschap kunt u ook aan alle activiteiten meedoen.

80 per maand
Volwassenen Ongelimiteerd

Ongelimiteerd genieten van het golfspel en De Goese Golf. Twee gratis introducé vouchers voor een ronde golf in dezelfde flight. Maximaal 6 dagen vooruit reserveren.

135 per maand
Na Werktijd

Maximaal 3 dagen vooruit reserveren. Op weekdagen speelt u na 16:00 uur en alle weekenden en alle vakanties (regio zuid) speelt u na 14:00 uur. Gratis op de Par 3 baan. Met dit lidmaatschap kunt u ook aan de activiteiten deelnemen indien er gestart wordt op de tijden van het abonnement.

80 per maand
Par 3

Maximaal 6 dagen vooruit reserveren. Volledig speelrecht op Par 3. Je ontvangt eenmalig een ronde op de grote baan.

42,50 per maand

Een abonnement loopt te alle tijde tot 31 december van het lopende jaar. De kosten worden dan naar rato berekent. Wanneer gekozen wordt voor betaling per maand dient deze plaats te vinden via automatische incasso. Betaal je het abonnement in een keer dan ontvang je een betalingskorting.

Zakelijk

De Goese Golf is dé ideale ontmoetingsplaats voor het Zeeuwse bedrijfsleven! Want waar anders verloopt het leggen van (zakelijke) contacten zo vanzelfsprekend als bij het golfen.

Ervaringsdeskundigen

Een uitdagende golfbaan in een typisch Zeeuws landschap met een gastvrije brasserie.

Henriëtte

Heerlijk in de buitenlucht en toch ook sportief bezig zijn. Veel bekende gezichten.

Jeroen

Ik speel zelf graag een ronde maar doe ook graag mee aan de verschillende activiteiten.

Ellen

Bel ons

Klik op het icoontje

Stuur ons een e-mail

Klik op het icoontje

Whatsapp met ons

Klik op het icoontje

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier in bij interesse in één van onze abonnementen. Wij nemen dan spoedig met u contact op.