Brasserie

Dé perfecte plek om te verblijven na een ronde golf, na een vergadering of om gewoon lekker te genieten van een overheerlijk diner.

Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers, de polders en de boomgaarden; overal zie je verse, smaakvolle producten. Duurzaam en gezond. De producten waar onze chef Koen ook graag mee werkt.

In onze menukaart zul je dan ook veel Zeeuwse gerechten terugvinden. Van platte oesters uit Yerseke tot de bitterballen van de Ambachterie. Maar ook heerlijke bieren van Vermeersen in Hulst pronken op onze drankenkaart.

Onze brasserie is toegankelijk voor iedereen. Het is de perfecte locatie voor een lekker kopje koffie met huisgemaakt gebak maar ook voor een ontspannen middag of avond. 

Bekijk onze menukaart

Benieuwd naar onze menukaart of het heerlijk Chef’s 3-gangen menu voor u samengesteld door Chefkok Koen?

Golfarrangementen

Lekker golfen tijdens uw vakantie of een sportieve dag weg met vrienden of zakenrelaties in Zeeland/ Sluit uw golfdag dan af met een heerlijk diner.

Iets te vieren?

De Goese Golf stelt haar accommodatie graag open voor individuele gasten, gastspelers, gezelschappen en bedrijven (bedrijfsdagen). Afhankelijk van uw wensen organiseren wij evenementen op maat.

Reserveer jouw tafel online

Met dit online formulier maak je eenvoudig een tafelreservering voor lunch of diner in onze brasserie of op het terras. Gezelschappen tot en met 8 personen worden spoedig bevestigd. Kom je met meerdere personen? Dan vragen wij jou om telefonisch contact op te nemen met onze receptie via telefoonnummer: 0113-229557

Whatsapp ons

Gelijk zekerheid over jouw reservering? Stuur ons een Whatsapp bericht.

Bel ons

Onderweg en liever bellen? Geen probleem.