De Goese Golfschool

De Goese Golfschool

Ben je op zoek naar de plek om jezelf golf eigen te maken? Dan is De Goese Golf, centraal gelegen in Zeeland, dé locatie om uw golf carrière, af te stoffen of om te kijken of het spel ook bij jou past. Jouw golfhandicap halen of verbeteren doe je onder leiding van onze PGA golfprofessional. Zij helpen jou op weg en nemen je mee door alle golftechnieken. Zonder enige kennis kun je bij ons beginnen met golf. We zorgen ervoor dat er golfclubs tijdens de lessen beschikbaar zijn. Bevalt het de kennismaking? Dan bieden wij vele mogelijkheden; een complete golfcursus, privé- of groepslessen, of jouw handicap halen. Ben je al actief als beginnende of ervaren golf(st)er maar kun je wel wat hulp gebruiken? Onze golfprofessionals stellen op verzoek een lesprogramma (zowel individueel als in groepsverband) op maat voor jou samen.

Golf is leuk, kom erbij!

Leuk dat je met golf wilt gaan beginnen! Je hebt een goede sportieve keuze gemaakt! Want golf biedt de ideale combinatie van mentale en lichamelijke inspanning én het is een spel waarbij je creatief moet zijn. Je bent altijd buiten en je kunt het altijd samen doen.

Boek jouw golfles

Bij De Goese Golf kunnen zowel de beginnende- als de gevorderde golfers terecht voor privé-lessen. Tijdens een privé-les kan jouw professional je basisslagen in korte tijd aanmerkelijk verbeteren. Dit komt niet alleen je spelniveau maar ook je speelplezier ten goede.

Voor écht iedereen

Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken, terwijl het tegelijkertijd de mogelijkheid biedt voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten, ook niet voor mensen met een beperking.

Samen Trainen

Wil je graag andere golfers ontmoeten en jouw golfspel verbeteren? Doe dan mee aan de groepslessen die het hele jaar door worden gegeven. In groepsverband voor abonneehouders en ook voor niet abonneehouders.

Een abonnement dat past bij jouw levensfase. Logisch toch? Welcome to the club!

In iedere levensfase is het effectief om te investeren in bewegen. Toch heb je niet in elk van deze levensfases voldoende tijd om ongelimiteerd gebruik te maken van jouw abonnement. Daarom hebben wij een abonnement dat past bij jouw levensfase. We helpen je graag hierin de beste keuze te maken.

De reden dat je lid wordt van de club is heel uiteenlopend. Golf is écht een calorieën-burner, te beoefenen door jong en oud en de kans op blessures is zeer gering. Het is technisch zeer uitdagend maar met een beetje doorzettingsvermogen krijgt iedereen de basistechnieken snel onder de knie. 

Bij De Goese Golf kom je direct in een zeer sociale omgeving terecht. Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten. Gevorderde of beginnende speler, jong of minder jong, veel of weinig tijd, ontspanning of prestatief, man of vrouw: De Goese Golf biedt voor ieder wat wils.

Les & Speelpakket

Tijdens jouw golfopleiding wil jij natuurlijk ook al het geleerde op de baan in praktijk brengen. Daarom zijn er bij De Goese Golf lespakketten waarmee je ook de baan in kunt. Zo leer je écht

Onze Professionals

They say golf is like life, but don’t believe them. Golf is more complicated than that.

Rinus Blankers

PGA Golfprofessional

They call it golf because all the other four-letter words were taken.

Jan van Kempen

PGA Golfprofessional

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht