Menukaart

Onze chef heeft al in verschillende mooie zaken mogen werken. Natuurlijk herken jij het seizoen op onze wisselende menukaarten maar wat niet wisselt is de kwaliteit. Deze is meer dan uitstekend! Door het jaar heen verwerken wij ook “seizoenslekkernijen” in het menu. Deze kun je onderaan de pagina terugvinden.

Laat je verrassen na uw ronde golf, tijdens een zakelijke lunch of met vrienden op het terras. Iedereen is bij ons welkom.

Ook voor verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en alle andere mooie momenten die het vieren meer dan waard zijn, ben je bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heerlijk genieten van een goed glas wijn of een lekkere maaltijd met een fantastisch uitzicht. Iedereen is welkom!

Lunch

Uitsmijter naturel
supplementen per stuk ham, kaas of spek €0,75

11,00
Ambachtelijke garnalenkroketten (2st.)

cocktailsaus en brood of friet

16,50
Ambachtelijke vleeskroketten (2 st.)

mosterd en brood of friet

14,00
Flatbread gepekelde zalm

mierikswortel en piccalily

15,50
Flatbread parmaham

rucola pesto en cherry tomaat

15,00
Flatbread gebakken champignons

ui en truffelmayonaise

15,00
Clubsandwich

tonijnsalade, augurk, Japanse saus, krokante kip en srirachamayonaise

15,50
Visplank

gepekelde zalm, garnalenkroket en bisque

16,00
Vleesplank

parmaham, vleeskroket en tomatensoep

16,00
Tomatensoep

van pomodori tomaat

8,50
Huisgemaakte bisque

van schaal en schelpdieren

14,50
Soep van het seizoen

wisselend

9,50
Salade krokante kip

ingelegde rode ui, sesam en Japanse saus

17,00
Salade gepekelde zalm

cherry tomaat en mierikswortel

18,00
Salade geitenkaas

walnoot, honing en mango

17,00 each

Voorgerechten

Tataki van Tonijn

wakame, rode ui, soja en wasabi

16,00
Vitello Tonato

mals kalfsvlees, tonijnmayonaise en ingelegde rode ui

15,00
Carpaccio van rund

pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

16,00
Tartaar van flespompoen

mango, sesam en lente ui

14,00

Hoofdgerechten

Hertenbiestuk

seizoensgroenten, portsaus, frites en mayonaise

29,00
Zeeduivelfilet

seizoensgroenten, Italiaanse ham, schaaldierensaus, frites en mayonaise

33,00
Gewokte udon noodles

edamame, sesam, teriyaki en cashewnoten

22,00
Runder hamburger

brioche, cheddar, tomaat en augurk

22,50
Fish en Chips

van heek, huisgemaakte remouladesaus, sla, frites en mayonaise

22,50
Indiase butterchicken

basmatirijst, tomaat en naanbrood

23,50

Desserts

Crème brûlée

tonkaboon en vanille ijs

9,00
Mousse van wortel

duindoornbes en chocolade

10,00
Koffie compleet

bonbons van Visser Chocolade

10,00
Espresso Martini

cocktail

12,50

Ook gasten met speciale dieetwensen i.v.m. met bijvoorbeeld een glutenallergie, een lactoseintolerantie, diabetes, vegetarisch of andere dieetwensen kunnen heerlijk bij ons eten. 
Geeft u alstublieft bij uw reservering aan waar wij rekening mee moeten houden.

Zeeuwse Mosselen

Bij De Goese Golf werken we graag met seizoenslekkernijen. De komende maanden zijn dat onze eigen verse Zeeuwse Mosselen. Wij serveren de mosselen op twee verschillende wijze. Kom het zelf lekker proeven!

Winters Menu van de Chef

In de wintermaanden zal de menukaart beperkter zijn dan de zomermaanden bij De Goese Golf. Maar in de maanden november, december, januari en februari kun op woensdag tot en met zaterdag ook kiezen voor het Winterse Menu van de Chef. Je kunt dan kiezen voor 3 of 4 gangen. Het reserveren van dit menu kan door onderstaand formulier in te vullen.

Wij bevestigen dan jouw reservering en ontvangen jou en jouw gasten met open armen.

Maak een reservering

Wil je komen dineren neem dan contact met ons op.
Dat kan met het formulier of met Whatsapp onderaan het formulier.

Ja, ik maak graag gebruik van de Social Deal actie. In te zetten van woensdag t/m zaterdag. In de maanden november tot en met februari.