Zeeuwse Mosselen
Bij De Goese Golf werken we graag met seizoenslekkernijen. De komende maanden zijn dat onze eigen verse Zeeuwse Mosselen. Wij serveren de mosselen op twee verschillende wijze. Kom het zelf lekker proeven!
Onze chef heeft al in verschillende mooie zaken mogen werken. Natuurlijk herken jij het seizoen op onze wisselende menukaarten maar wat niet wisselt is de kwaliteit. Deze is meer dan uitstekend! Door het jaar heen verwerken wij ook “seizoenslekkernijen” in het menu. Deze kun je onderaan de pagina terugvinden.
Laat je verrassen na uw ronde golf, tijdens een zakelijke lunch of met vrienden op het terras. Iedereen is bij ons welkom.
Ook voor verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en alle andere mooie momenten die het vieren meer dan waard zijn, ben je bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Met seizoensgroenten
met rouille en brood of frites
met brood of frites
met kruidenkaas, cherry tomaat en limoenmayonaise
met pesto, ingelegde rode ui, cherry tomaat en sirachamayonaise
met burrata, tomaat, basilicum en olijfolie
met verse tonijn, augurk, ui, calamaris,en limoenmayonaise
met gerookte ribeye, chimmichurri, olijven, gebakken uitjes en aioli
met Parmezaanse kaas, cherry tomaat, rucola, pijnboompitten en truffelmayonaise
met little gem, gegrilde kippendijen, Zeeuws spek, ei, croutons en caesar dressing
met rode peper, mango, Granny Smith, limoenmayonaise, en wasabi sesam
met granaatappel, amandel, walnoot, Granny Smith, lente ui en balsamico dressing
Met geslagen room
Vegetarisch
met kappertjes, peterselie, sjalotten, kwartelei, augurk en toast
met rode peper, ui, knoflook, foccacia en aioli
met papadum, sriracha mayonaise, avocado, radijs, sesam en wakame
zachtgegaard kalfsvlees, gegrilde tonijn, wasabi mayonaise en zoetzure komkommer
met Parmezaanse kaas, cherry tomaat, rucola, pijnboompitten en truffel mayonaise
met bleekselderij bouillon, burrata en zilverui
met kappertjes, peterselie, sjalotten, kwartelei, augurk en frietjes
met paksoi, rode peper, teryiaki saus, sesam, kruimel van Parmaham
met gebakken aardappelen, pastinaak chips, witlof, venkel en jus
met Zeeuws spek, cheddar kaas, tomaat, augurk en little gem
met krokante polenta, spinazie, sjalot en koffie jus
met garnalen, gestoofde venkel, rauwe ham crisp en witte wijn saus
met cashew, komkommer, rode paprika, edamame, sesam en hoisin/teriyaki dressing
met limoen, mango en zwarte bes ijs
met karamel, meringue en rozijn ijs
met gezouten crumble en kletskop
met bonbons en mini digistief
met chocolade mousse en gezouten crumble
Ook gasten met speciale dieetwensen i.v.m. met bijvoorbeeld een glutenallergie, een lactoseintolerantie, diabetes, vegetarisch of andere dieetwensen kunnen heerlijk bij ons eten.
Geeft u alstublieft bij uw reservering aan waar wij rekening mee moeten houden.
Bij De Goese Golf werken we graag met seizoenslekkernijen. De komende maanden zijn dat onze eigen verse Zeeuwse Mosselen. Wij serveren de mosselen op twee verschillende wijze. Kom het zelf lekker proeven!
Wil je komen dineren neem dan contact met ons op.
Dat kan met het formulier of met Whatsapp onderaan het formulier.