Welkom buren

Beter een goede buur dan een verre vriend. Daarom nodigen wij u van harte uit bij De Goese Golf!

Heb jij van ons ook een poststuk ontvangen in de brievenbus met de boodschap dat er wellicht een golfballetje in de tuin terecht gekomen is…. Dat is natuurlijk een “grapje” maar dan hebben wij in ieder geval jouw aandacht.

De Goese Golf wil namelijk graag met jou kennismaken en wij willen jou graag informeren over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ook als je (nog) geen liefhebber bent van het golfspel ben je bij ons meer dan welkom! Om bijvoorbeeld te komen genieten van typische Zeeuwse gerechten in ons restaurant of voor een mooi glaasje wijn op het terras met prachtig uitzicht.

En daarom willen wij jou graag de mogelijkheid bieden om te kiezen uit één van de drie “cadeautjes” van De Goese Golf voor jou! Verzilver deze snel want de cadeautjes zijn in een bepaalde periode te gebruiken.

Cadeautjes:

Gratis Golfles

Van onze PGA Professional
Golfen is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken, terwijl het tegelijkertijd de mogelijkheid biedt voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten. Speciaal voor onze buren hebben wij een aantal mogelijkheden om in groepsverband kennis te maken met de golfsport.

Gratis appelgebak

Uit eigen keuken
Kom je een kop koffie of thee bij ons drinken om kennis te maken met De Goese Golf? Dan trakteren wij jou graag op een lekker stuk appelgebak. Ook als je niet golft is het bij ons heerlijk genieten in het restaurant of op het terras. Na een mooie fiets of wandeltocht is het hier heerlijk bijkomen.

Gratis Ijscoupe

Van onze chef
Ben jij al eens bij ons op bezoek geweest in het restaurant. Bij ons kun je genieten van heerlijke Zeeuwse gerechten. Het uitzicht over de golfbaan is prachtig. Als je bij ons komt dineren (minimaal een hoofdgerecht) dan trakteren wij jou graag op een Ijscoupe met huisgemaakt ijs als dessert.

Claim hier uw Cadeautje

Aanmelden

Ik kies het volgende cadeautje:

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.