Maak naam op de golfbaan

De Goese Golf is Business

De Goese Golf is méér dan alleen een golfbaan. De accommodatie leent zich bij uitstek voor een sportieve zakelijk ontmoeting. Een vergadering, receptie, toernooi of clinic? Wij organiseren met plezier uw bedrijfsgolfdag, voor ervaren golfers of voor personen die nog nooit hebben gegolfd d.m.v. een clinic. De Goese Golf biedt u de rust, de ruimte en verschillende faciliteiten voor elk type zakelijke bijeenkomst. De locatie is makkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid. Daarnaast beschikt De Goese Golf over een uitstekende brasserie voor uw zakenlunch of -diner.

Bedrijfslidmaatschap

Uw golftalent ook zakelijk inzetten? De Goese Golf biedt u verschillende sponsorpakketten en bedrijfslidmaatschappen op maat aan.

Winter Eclectic De Goese Golf

Bedrijvencompetitie

De Goese Golf Bedrijvencompetitie is een reeks van 8 wedstrijden, waaraan bedrijven die geen bedrijfslid zijn van De Goese Golf ook kunnen deelnemen!

Golfclinic

De Goese Golf organiseert diverse professionele clinics voor bedrijven, voor ervaren én onervaren golfers. Een golfclinic is zeer geschikt als personeelsuitje!

Exposure voor uw bedrijf

Met een businesspakket krijgt uw bedrijf exposure onder 25.000 golfers per jaar! De businesspakketten zijn uit te breiden met bedrijfslidmaatschappen en greenfeepacks; ideaal als u op een informele manier zaken wilt bespreken met uw klanten.

Vergaderen op een inspirerende locatie

De Goese Golf is uitermate geschikt als accommodatie voor grotere groepen. Tijdens uw verblijf op De Goese Golf kunt u gratis parkeren. Voor mindervalide gasten is er een lift aanwezig tot in het restaurant. De Goese Golf beschikt over 2 vergaderzalen: een klassieke Boardroom en een ruime Panoramazaal, beiden met prachtig uitzicht over de golfbaan.

de goese golf

Onze Business Club Leden

Voor veel van onze business club leden is golfen een favoriete manier van netwerken. De Goese Golf is daarom ook dé ideale ontmoetingsplaats voor het Zeeuwse bedrijfsleven. Kom langdurige waardevolle relaties opbouwen bij de Business Club van De Goese Golf.

Een uitdagende golfbaan in een typisch Zeeuws landschap met een gastvrije brasserie.

Felipe

GO Remarketing Solutions

Een uitdagende golfbaan in een typisch Zeeuws landschap met een gastvrije brasserie.

Margreet

The Branding Boutique

Een uitdagende golfbaan in een typisch Zeeuws landschap met een gastvrije brasserie.

Michel

4U Group Personeelsdiensten