Mystery Chef

Er zijn van die avonden die je écht niet mag missen: Mystery Chef!

In een omgeving met de meest vruchtbare landbouwgrond en zee aan alle kanten, is het niet verwonderlijk dat Zeeland ongekend veel culinaire hoogstandjes te bieden heeft. Heerlijke oesters, kreeften en volop vis; de topkoks in Zeeland verwerken ze tot de mooiste creaties. U bent dus verzekerd van een culinaire avond vol smaaksensatie.

Meerdere keren is er bij De Goese Golf een unieke mogelijkheid om te komen genieten van een Zeeuwse sterrenchef of bijzondere gastchef. Op deze avonden geven wij de keuken uit handen voor wel iets heel bijzonders!

Bekijk snel verder deze pagina voor meer informatie en de data van deze unieke events.

Leuk om te winnen?

Op onze Socials starten wij met de aankondiging van Mystery Chef. Dan geven wij altijd iets leuks weg aan één van de goede antwoorden.

Volgende datum: 23 april

De eerste editie van 2024 is dinsdag 23 april. Het belooft een mooie avond te worden vol culinaire heerlijkheden.
Dit keer een restaurant dat onlongs in de prijzen is gevallen en dat terwijl het net meer dan een jaar bestaat.

De kosten: € 105,00
Menu: 4 gangen menu
Drankarrangement: Ter plaatste te bestellen

Wie is de chef?

De eerste editie van Mystery Chef was een groot succes. Het team van De Kromme Watergang, onder leiding van Edwin en Tom Vinke, zorgde voor volop culinaire verrassingen. 

Met een uitverkocht restaurant waren de verwachtingen “sky high” en dat heeft het team van De Kromme Watergang helemaal waar gemaakt! Al met al een fantastische eerste editie van Mystery Chef bij De Goese Golf. En dat smaakt naar meer! 

Daarom is de inschrijving voor de editie op zondag 24 september ook geopend. Er is plek voor 68 deelnemers en uw aanmelding is na bevestiging definitief.  Weet jij wie de Mystery Chef is op 24 september?

Op zondag 24 september was alweer een tweede editie van Mystery Chef. Wederom een vol restaurant hebben wij nze gasten kunnen verrassen met de aanwezigheid van Leon en Paul van Katseveer.  

Een menu dat bestond uit vele heerlijkheden en klassiekers uit hen eigen restaurant aan de Oosterschelde. Met bijpassende wijnen uitgezocht door Paul was de avond er wederom één om niet meer te vergeten. 

Naast de vaste gasten die deze avonden al in hun avond gearceerd hebben ook weer vele nieuwe gezichten. Daarom organiseren we in 2024 ook een 3e en 4e editie van Myster Chef bij De Goese Golf

Op dinsdag 23 april is de derde editie van Mystery Chef. Herken jij ze op de foto? Dit duo doet samen alle taken in het restaurant: Koken, bediening, ontvangst en nog veel meer.

Kom genieten van een heerlijk 4 gangen menu voor slechts € 105,00. Ter plekke kunt u gebruik maken van een bijpassend wijnarrangement of halve glazen wijnarrangement.

Volgens vele culinaire liefhebbers de hotspot van dit moment voor een zeer geslaagde avond. Al met al genoeg redenen om deze avond in jouw agenda te blokkeren, trommel jouw vrienden op en kom genieten van een heerlijke avond.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden

Aanmelden voor 23 april

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht