Mystery Chef

Er zijn van die avonden die je écht niet mag missen: Mystery Chef!

In een omgeving met de meest vruchtbare landbouwgrond en zee aan alle kanten, is het niet verwonderlijk dat Zeeland ongekend veel culinaire hoogstandjes te bieden heeft. Heerlijke oesters, kreeften en volop vis; de topkoks in Zeeland verwerken ze tot de mooiste creaties. U bent dus verzekerd van een culinaire avond vol smaaksensatie.

Meerdere keren is er bij De Goese Golf een unieke mogelijkheid om te komen genieten van een Zeeuwse sterrenchef of bijzondere gastchef. Op deze avonden geven wij de keuken uit handen voor wel iets heel bijzonders!

Bekijk snel verder deze pagina voor meer informatie en de data van deze unieke events.

Leuk om te winnen?

Op onze Socials starten wij met de aankondiging van Mystery Chef. Dan geven wij altijd iets leuks weg aan één van de goede antwoorden.

Unieke locatie!

Daar waar eind jaren ‘80 onder andere nog aardappelen, uien, suikerbieten en luzerne geoogst werden ligt nu, vele jaren later, een prachtige golfbaan. Die volgens velen bovenaan het lijstje pronkt van de mooiste banen in de provincie. De legendarische voormalig Engelse amateurgolfer en golfbaanarchitect Donald Steel heeft op ruim 75 hectare grond ligt een heel bijzondere 18 holes Championship Course gerealiseerd. 

Maar wij zijn meer dan een golfbaan. Onze locatie heeft een volwaardige restaurant functie met de prachtige vergezichten vanaf het terras over de golfbaan. Hier kun je met de hele familie genieten van prachtige gerechten met voornamelijk Zeeuwse ingrediënten. Ook als “niet-golfer” ben je hier van harte welkom!

Iets te vieren?

Voor een tot in de puntjes verzorgd, op maat bedrijfsevenement ben je bij De Goese Golf aan het juiste adres. Ieder evenement is anders en ons team doet er alles aan om een evenement te organiseren dat perfect aansluit bij jouw (bedrijfs)doelen. Maar wat kun je precies verwachten als De Goese Golf een evenement voor jou organiseert?

Ons team staat elke dag voor jou klaar om jou, een vriend of familielid of je bedrijf in het zonnetje te zetten. Wij zijn er om jouw dag onvergetelijk te maken. Dit geldt écht niet alleen voor golfdagen!

Zo organiseren wij de afgelopen jaren al meerdere bruiloftsfeesten, babyborrels, bedrijfsborrels, live-cooking barbecues voor grote gezelschappen en nog veel meer events. Van grote gezelschappen tot intieme momenten in het restaurant.

Wie is de chef?

Op zondag 30 april kun je komen genieten van de eerste Mystery Chef van 2023. En omdat een goed begin het halve werk is starten we gelijk met een topchef.  Deze topchef runt al meer dan 10 jaar lang één van de beste zaken van Nederland en heeft volgens Michelin een uitzonderlijke keuken en daarom al 2 Michelin sterren.

Op 30 april kun je komen genieten van een 4 gangen menu en koffie na voor € 125 per persoon. Ter plekke kun je kiezen om een bijpassend wijnarrangement te nemen als supplement. 

Dit kan natuurlijk na afloop van een ronde golf of als los bezoek aan het restaurant. Als je vooraf komt golfen vragen wij je vriendelijk om vooraf gebruik te maken van de kleedkamers. Als deelnemer van Mystery Chef kun je nu al een starttijd telefonisch reserveren. Heb je geen abonnement en wil je deelnemen aan Mystery Chef dan bedragen de kosten van 18 holes golf & Mystery Chef € 180,00 p.p.

Wij vragen je om vooraf te reserveren door middel van onderstaand formulier waarbij geldt “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Wij heten jou van harte welkom!

Op zondag 24 september kun je komen genieten van de tweede editie van Mystery Chef van 2023. Dit keer een Chef op steenworp afstand. Hier voeren Zeeuwse producten de boventoon. Of het nu Zeeuws hert is of krab uit de Noordzee: de producten zijn lokaal. Die kwaliteitsproducten spelen de hoofdrol in veelal creatieve gerechten, die zeer bewerkt zijn en vaak gebruikmaken van Aziatische aciditeit voor fraîcheur. Al sinds 2006 bekroond door Michelin met 1 ster.

Dit kan natuurlijk na afloop van een ronde golf of als los bezoek aan het restaurant. Als u vooraf komt golfen vragen wij u vriendelijk om vooraf gebruik te maken van de kleedkamers. Als deelnemer van Mystery Chef kunt u nu al een starttijd telefonisch reserveren.

U dient vooraf te reserveren door middel van onderstaand formulier waarbij geldt “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Wij heten u van harte welkom!

Aanmelden

Aanmelden

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.