Open Golfdag bij De Goese Golf

Wie neem jij mee naar de Open Golfdagen bij De Goese Golf?

De Open Golfdag van De Goese Golf staat voor de deur. Op zaterdag 13 mei worden er verspreid over de hele dag volop gratis kennismakingslessen aangeboden. Wat kun je allemaal doen op de golfbaan tijdens de Open Golfdag?

Als je wilt beginnen met golf, is dit het moment. Als je zelf al golft is er ook genoeg te doen, maar belangrijker: het is de perfecte mogelijkheid om vrienden of familie mee te nemen naar de golfbaan en te laten zien waarom golf zo leuk is!

Tijdens deze Open Golfdag worden er volop activiteiten georganiseerd.  Zo zijn er gratis kennismakingslessen en is er een kennismakingsles voor mensen met een beperking. Je kunt heel voordelig de Par 3 baan spelen, de greenkeeper neemt jou mee door de baan, er zijn activiteiten voor de kinderen en er is live muziek aan het einde van de middag op het terras. 

Aanmelden voor een gratis les

De Open Golfdag bij De Goese Golf is het moment om te kijken of het golfspel bij jou past.
De gratis kennismakinglessen zijn heel laagdrempelig en ons team staat voor jullie klaar voor vragen.

Kennismakingslessen

volwassenen - 09:00 & 10:30 uur
Kom naar onze Open Golfdag en maak in groepsverband kennis met golf en met onze golfclub. Tijdens de golfclinic mag je alle golfslagen uitproberen; van putten tot afslaan en van chippen tot de bunkerslag. De Open Golfdag is dé manier om uit te zoeken of golfen bij jou past. Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen.

Kennismakingslessen

met een beperking - 13:30 uur
Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken, terwijl het tegelijkertijd de mogelijkheid biedt voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten, ook niet voor mensen met een beperking. De Open Golfdag is er ook voor iedereen met een beperking, of die nu mentaal of fysiek is.

Kennismakingslessen

kinderen van 6 tot 16 - 15:30 uur
De jeugd heeft de toekomst, ook in de golfsport. Daarom heeft De Goese Golf een gezellige en actieve jeugdclub met leuke kinderen en betrokken ouders die week-in-week-uit genieten van alle moois dat de golfsport te bieden heeft. Steeds meer kinderen weten de golfbaan te vinden en starten met het golfspel. In groepsverband kunnen de allerkleinsten leren golfen.

Golf is een sport voor iedereen

Golf is een sport voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, of fysieke beperking. Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken, terwijl het tegelijkertijd de mogelijkheid biedt voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten, ook niet voor mensen met een beperking.

De golfsport is een van de weinige sporten waaraan mensen met een (zware) fysieke en/of verstandelijke beperking kunnen deelnemen. En hoewel dat niet per se het doel hoeft te zijn, ervaren veel van hen door het golfen een aanzienlijke verbetering van hun fysieke en mentale gezondheidstoestand.

Tijdens de Open Golfdag Komt José Loomans, een PGA Golfprofessionals, die gespecialiseerd is in het lesgeven van (aanstormende) golfers met: NAH, MS, Parkison en Amputatie. Ook voor deze doelgroep is er een kennismaking les op de Open Golfdag.

Mocht je de smaak te pakken hebben na de kennismakings is er iedere woensdag een groep vrijwilligers die deze groep het hele jaar door begeleid. Kun je er op de Open Golfdag niet bij zijn kom dan op de woensdag langs. 

Bekijk hier de pagina over Golfen met een beperking.

Ons restaurant is dé laatste jaren een populaire plek geworden en niet alleen voor golfende bezoekers. Onze deuren zijn geopend voor iedereen die houdt van gezelligheid en lekker eten en drinken.

Dit kan voor een zakelijke lunch, een familiediner, babyborrel, verjaardag en nog veel meer. Met een ruim parkeerplaats, prachtig terras met uitzicht over de groene golfbaan en vriendelijke mensen is De Goese Golf een heerlijke plek in Goes.

Ook jij bent natuurlijk meer dan welkom voor een lekker glas wijn of mooi gerecht met lokale ingrediënten. Tot snel!

Ook in het restaurant is het Open Dag bij De Goese Golf.

Live Muziek

Gino is een begrip in de Zeeuwse muziekwereld en ook ver daarbuiten. Geef jouw verzoeknummer door en kom genieten op het terras van de Goese Golf.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht