Samen Trainen

De Goese Golf lanceert "Women Love Golf".
Kom op ladies, let's tee up!

De Goese Golf is er veel aan gelegen om in de nabije toekomst nog meer vrouwen en meisjes op de golfbaan te zien. Immers, golf is net zo goed een sport voor vrouwen als voor mannen en vrouwen beleven er enorm veel plezier aan als ze eenmaal die eerste stap genomen hebben. De Goese Golf zet vol in om de sport nog aantrekkelijker en nog laagdrempeliger te maken en om nog meer vrouwen te laten beginnen met golf.

Met het Women Love Golf programma kunnen vrouwen in groepsverband leren golfen. Dit lestraject is er voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een fijne en gezonde sport in het groen vol sportiviteit en gezelligheid. Na deze lesreeks kun je zelfstandig of met jouw nieuwe vriendinnen de baan in. Jong en oud, iedereen is welkom!

 

WOMEN LOVE GOLF

Bekijk hier het Women Love Golf stappenplan en schrijf jezelf in voor één van de lessen.

Stap 1.

Stap 2.

Stap 3.

Trommel jouw vriendinnen op en meld je aan voor één voor de mogelijkheden in het inschrijfformulier. Saat er geen mogelijkheid tussen geef dat dan ook aan. 

Na jouw inschrijving ontvang je natuurlijk van ons een bevestiging van jouw inschrijving. Een aantal dagen voordat de les gaat beginnen sturen wij jou een mail met daarin alle belangrijke informatie.

Heb je een aankoop gedaan bij één van de deelnemende winkels neem dan jouw kassabon mee op de eerste lesdag. De eerste lesdag is 1,5 uur en alle andere lessen zijn 1 uur. Op de eerste lesdag ontvangen wij jullie met koffie en een lekkernij om samen even kennis te maken.

Je hebt écht geen spullen nodig deze regelen wij allemaal. Wel gemakkelijk zittende (sport)kleding.

De lessen gaan beginnen en dit zijn er 7 die om de week worden gegeven. De tijden zijn nagenoeg gelijk maar dat zal de golfleraar jullie natuurlijk laten weten in de WhatsApp groep die gemaakt zal worden.

Na de 7 lessen organiseren wij een ronde golf op de Par-3 baan en sluiten we het af met een drankje. Natuurlijk zal er een mooi vervolg aanbod komen.

Aanmelden

AANMELDEN

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht