Leren golfen SVRZ

Golf is dé ideale combinatie van mentale en lichamelijke inspanning.

Leuk dat je met golf wilt gaan beginnen! Je hebt een goede sportieve keuze gemaakt! Want golf biedt de ideale combinatie van mentale en lichamelijke inspanning én het is een spel waarbij je creatief moet zijn. Je bent altijd buiten en je kunt het altijd samen doen.

Met het op maat gemaakte aanbod voor SVRZ kun je nu samen met andere leden van de personeelsvereniging op een voordelige en laagdrempelige manier het golfspel gaan leren.

Leren golfen is een combinatie van oefenen, spelen en lessen. Jouw professional geeft jou gericht aanwijzingen die je weer zelf kunt gaan oefenen en door te spelen weet je op welk spelonderdeel je de meeste slagen verliest en waar bijsturen dus noodzakelijk is. Dit bijsturen gebeurt natuurlijk weer samen met jouw professional. Dit is dé manier om het golfen op een goede en gezellige manier te leren. 

Het Aanbod

Het lestraject

Je maakt kennis met de omgeving op de golfbaan en leert de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee ben je in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. Je leert ook hoe je zelf kunt oefenen en je fysieke voorbereiding kunt doen. Sla je slag en aan het einde van deze stap kun je spelen in de baan volgens de etiquette- en golfregels die voor de beginnende golfer belangrijk zijn. Je maakt door middel van ervaringsgericht leren kennis met de golfsport.

De baan in

Leren golfen is een combinatie van oefenen, spelen en lessen. Jouw professional geeft jou gericht aanwijzingen die je weer zelf kunt gaan oefenen en door te spelen weet je op welk spelonderdeel je de meeste slagen verliest en waar bijsturen dus noodzakelijk is. Daarom kun jij tussen de groepslessen door, in jouw eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, gebruik maken van de Par-3 oefenbaan. Tijd voor een eerste Par of Birdie op één van de negen oefenholes.

Registreer jouw handicap

Er zijn twee verschillende typen golfers in Nederland. Clubgolfers en “vrije” gol,fers. Als je lid wordt van een golfclub zit de handicap registratie in de jaarlijkse clubcontributie verwerkt. Als je een vrije golfer kun je ook kiezen voor alleen het registreren van jouw handicap. Speciaal voor de leden van de personeelsvereniging SRVZ hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Voor slechts € 49,95 kun jij jouw handicap registreren bij ons op De Goese Golf.

Unieke locatie

De Goese Golf is een ruime parkbaan die normaliter alleen toegankelijk is voor golfende bezoekers. De locatie trekt jaarlijks vele golfliefhebbers uit heel Nederland maar ook uit onder andere België en Duitsland. Dit bijna 80 hectare Zeeuwse natuurpark ligt op nog geen kilometer van de het grootste Nationaal Park van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde. Mede daardoor wordt de golfbaan bezocht door vele watervogels. Zo is er onder andere een heel grote populatie aalscholvers.

Sinds 2022 is het op één dag in het jaar dus mogelijk om de golfbaan als “niet-golfende” bezoeker te komen bekijken. In 2022 kwamen hier 160 wandel-en natuurliefhebbers al van genieten en daarom doen we dit in 2013 nogmaals.

Initiatief van

De Zomeravond Wandeling is een initiatief van Innovate Personal Training en De Goese Golf. Bij beide ondernemingen speelt een gezonde levensstijl een belangrijk rol. Innovate Personal Training is dé specialist op het gebied van personal training en zet zich in om zoveel mogelijk mensen in Goes in beweging te krijgen. De persoonlijk aanpak zorgt ervoor dat opgeven geen optie is. De Goese Golf is dé plek in Zeeland om te genieten van het golfspel of om te leren golfen. Vele denken dat golfen geen sport is, niets is minder waar. Golfen is gezond op fysiek en mentaal vlak.

Wil jij als Goese/Zeeuwse ondernemer hier ook een steentje aan bijdragen? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Partners van De Goese Zomeravond Wandeling

Aanmelden

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.