Welcome to the club!

Kom ook eens kennismaken met onze mooie sport! Bezoek onze Open Golfdag of doe mee aan één van de kennismakingslessen.

Een mooie en gezonde club. Daar hebben we allemaal elke dag plezier van. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het belangrijk dat we regelmatig nieuwe en ook jonge enthousiaste golfers op onze club kunnen verwelkomen. Daarom slaat de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie samen met ruim 125 banen de handen in één. Het gevolg de campagne: Welcome to the Club! Samen gaan we heel Nederland laten zien dat het golf een sport is voor een breed publiek is. En natuurlijk hoe fijn het is om buiten te sporten, hoe gezond golfen is bij uitstek geschikt om samen met vrienden te doen.

Kom jij ook eens kennismaken met onze mooie sport! Bezoek onze Open Golfdag op 13 mei of doe mee aan één van de gratis kennismakingslessen in de maanden mei en juni. één van de kennis bij een golfbaan bij jou in de buurt. Neem gerust een vriend, vriendin, collega of familielid mee. Bij De Goese Golf is iedereen van harte welkom!

Welcome to the Club

Welcome to the club wordt de grootste marketingcampagne die de Nederlandse golfsport ooit heeft gezien. Als antwoord op de uitdagingen waar de Nederlandse golfsport al jaren tegenaan kijkt, waaronder een sterke vergrijzing en een ongewenste disbalans tussen mannelijke (68%) en vrouwelijke (32%) golfers. Ook zal Welcome to the club het beeld dat niet-golfers hebben over golf moeten bijstellen. Bijvoorbeeld dat golf duur en tijdrovend is, maar ook dat het een elitaire sport is.  We willen laten zien dat golf er is voor een breder publiek. Het gaat niet om leeftijd, gender, uiterlijk vertoon of hoe vermogend je bent. Golf gaat om plezier uit de sport te halen, op jouw manier. Iedereen is welkom.

4

200

10

Golf is de vierde sport van Nederland.
Er zijn meer dan 420.000 golfers in Nederland
 
Golf speel je op meer dan 200 banen, verspreid door heel Nederland
Wereldwijd staat golf in de top 10 van populairste sporten

AAN DE SLAG

De komende maanden kun je deelnemen aan één van de vele gratis kennismakingslessen. Dé ideale manier om golf te ontdekken. Het allerleukst samen met vrienden, familie of collega’s!

Starten met golf

Golf is leuk voor iedereen! Niet zo gek dus dat steeds meer mensen de golfbaan weten te vinden. Speel samen of alleen. Met óf tegen elkaar. Golf speel je zoals jij het wil. Welkom bij De Goese Golf!

Kennismakingsles
Dé ideale manier om golf te ontdekken
GRATIS
  • 1,5 uur golfles in groepsverband
  • Gebruik van ballen en clubs inbegrepen
  • Dé manier om kennis te maken met golf
Golfstart - Lespakket
Dat was gaaf! Hier wil je meer van weten.
€ 99,00
  • 6 uur golfles in groepsverband
  • Gebruik van ballen en clubs inbegrepen
  • Golfstart is dé weg naar jouw baanpermissie
All-Inclusive Lespakket
Leren golfen en gelijk de baan op
€ 200,00
  • 7 uur groepslessen van de PGA Professional
  • Twee maanden onbeperkt toegang tot de Par-3 baan
  • Gebruik van clubs en 50 oefenballen

Een abonnement dat past bij jouw levensfase. Logisch toch? Welkom bij De Goese Golf!

In iedere levensfase is het effectief om te investeren in bewegen. Toch heb je niet in elk van deze levensfases voldoende tijd om ongelimiteerd gebruik te maken van jouw abonnement. Daarom hebben wij een abonnement dat past bij jouw levensfase. We helpen je graag hierin de beste keuze te maken.

De reden dat je lid wordt van de club is heel uiteenlopend. Golf is écht een calorieën-burner, te beoefenen door jong en oud en de kans op blessures is zeer gering. Het is technisch zeer uitdagend maar met een beetje doorzettingsvermogen krijgt iedereen de basistechnieken snel onder de knie. 

Bij De Goese Golf kom je direct in een zeer sociale omgeving terecht. Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten. Gevorderde of beginnende speler, jong of minder jong, veel of weinig tijd, ontspanning of prestatief, man of vrouw: De Goese Golf biedt voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld eens de mogelijkheden van de volgende abonnementen:

Juniors

16 - 25 jaar oud

Jong Volwassen

26 - 45 jaar oud

Na Werktijd

Alle leeftijden

Golf is allang niet meer een sport voor de elite in ruitjesbroek. Steeds meer jongeren vinden de weg naar de golfbaan. Om uiteenlopende redenen sluiten zij steeds vaker een abonnement af. Zo is golfen écht een calorieën verbrander, kun je het ongeacht het spelniveau alleen of met een groep spelen en is het heerlijk in de buitenlucht.

Daarnaast, ook niet onbelangrijk, is een abonnement voor junioren met € 40 per maand goed betaalbaar. 

Een leeftijdscategorie die niet altijd op zoek is naar ongelimiteerd golfen. Een abonnement dat dus beter aansluit bij jouw levensfase. Druk gestart met jouw carrière of misschien nog drukker met de kinderen thuis. De tijd om vaak te golfen is dan vaak wat geringer maar de wens om te golfen en deel uit te maken van de club is er wel. Daarom hebben wij een abonnement met gelimiteerd aantal golfrondes. 

Dit abonnement is er al vanaf € 60 per maand.

Met een “Na Werktijd” abonnement speel je op gezette tijden. Namelijk de tijden dat je over het algemeen niet aan het werk bent. Als je vrij bent wil je wel ongelimiteerd kunnen genieten van het golfspel. Daarom speel je op de doordeweekse dagen vanaf 16:00 uur en de weekenden en vakanties (regio zuid) vanaf 14:00 uur. Ook alle clubwedstrijden die in deze tijden georganiseerd worden kun jij gewoon aan deelnemer.

En dat al voor € 80 per maand.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Met een abonnement bij De Goese Golf ontvang je uiteraard als eerste het laatste nieuws. Toch organiseren wij ook volop activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. En in sommige gevallen heeft het niets te maken met golf maar gaat het juist over eten & drinken, feesten & partijen en volop andere activiteiten. Wil jij niets missen? Vul dan onderstaand formulier in.

Geslacht